Naamloos-2

Ontdek jouw nieuwe thuis met een nieuwbouwgesprek

Bij Bert van Vulpen makelaars begrijpen we dat de weg naar jouw droomwoning begint met een helder pad en een goed gesprek. Daarom bieden wij jou een persoonlijk nieuwbouwgesprek met een van onze ervaren makelaars aan.

De kracht van een nieuwbouwgesprek

Een nieuwbouwwoning kopen kan overweldigend lijken. Waar begin je? Wat zijn de mogelijkheden? Waar moet ik aan denken? Wat zijn mijn financiële mogelijkheden? Hoe werkt het met een overbruggingshypotheek? Welke meerwerk opties zijn er? Wanneer moet ik mijn huidige woning verkopen? Hoe vertaal je jouw ideeën naar de realiteit?

Dat is precies waar een fijn en verhelderend gesprek om de hoek komt kijken.

Het draait allemaal om het verkennen van jouw wensen en behoeften zonder enige verplichting. Je krijgt de kans om in gesprek te gaan met onze makelaars, jouw ideeën te delen en te ontdekken hoe jouw droomhuis eruit zou kunnen zien.

Vul onderstaand formulier in en krijg binnen 1 uur antwoord tijdens onze kantooruren.

Maak een vrijblijvende afspraak

Maatwerk voor jouw toekomstige woning

Onze Nieuwbouw makelaars zijn er om jou te begeleiden door het gehele proces. Of je nu droomt van een ruime open keuken, een balkon met vrij uitzicht of een extra slaapkamer – alles begint met een goed gesprek. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar concrete mogelijkheden binnen onze nieuwbouwprojecten.

Van gedachten naar plannen

Het idee van een nieuw huis kan overweldigend zijn. Een nieuwbouwgesprek biedt de ruimte om jouw gedachten te ordenen, vragen te stellen en samen met onze makelaars te brainstormen. Het is een stap richting het concretiseren van jouw visie.

Plan jouw vrijblijvende gesprek vandaag nog

Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken streven we ernaar om jouw zoektocht naar jouw  droomhuis binnen een van onze projecten naadloos te laten verlopen. Met ons vrijblijvende nieuwbouwgesprek in combinatie met een vrijblijvend hypotheekgesprek geven we je de ruimte om te verkennen, vragen te stellen en op een ontspannen manier te ontdekken wat mogelijk is en je gedachten op een rijtje te zetten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk nieuwbouwgesprek met een van onze makelaars. Ontdek de mogelijkheden en begin jouw reis naar jouw nieuwe thuis.

Neem contact met ons op om jouw gesprek in te plannen.

Blogs

Het energielabel: waar moet je aan denken?

Bij het kopen of verkopen van een woning komt altijd het energielabel ter sprake. Een energielabel is verplicht om te hebben voor de (ver)koop van een woning. Vraag jij je echter af.. Lees meer

Meer hypotheekruimte voor verduurzaming, alleenstaanden en studenten

Door de recente aankondiging van minister Hugo de Jonge zal de leenruimte voor hypotheekaanvragen vanaf 2024 aanzienlijk verruimen. Dit heeft een impact op verschillende bevolkingsgroepen, waaronder alleenstaanden, studenten en diegenen.. Lees meer

Checklist Open Huizen Avond

De Bert van Vulpen Open Huizen Avond staat wederom op het programma. Op dinsdag 4 juni aanstaande gooien onze deelnemers hun deuren open voor geïnteresseerde kopers, zoals jij. Het is.. Lees meer

Hoe zit het nu met de aflossingsvrije hypotheek?

Allereerst leg ik kort uit wat een aflossingsvrije hypotheek inhoudt. Bij een aflossingsvrije hypotheek is het niet verplicht om gedurende de looptijd af te lossen. Je betaalt alleen rente. Je.. Lees meer
Naamloos-2