Naamloos-2

Wil jij zorgeloos een woning aankopen, je huidige woning verkopen en ook een hypotheek?

Een aankoopmakelaar helpt jou bij het kopen van een huis. Het is simpelweg iemand die jou ondersteunt tijdens het aankoopproces van een huis. Een aankoopmakelaar is geheel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt en het laatste woningaanbod. Ben jij benieuwd wat een aankoopmakelaar met deze kennis voor jou kan betekenen? Wij vertellen je er alles over!

De voordelen van een aankoopmakelaar

Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar:

  • ontzorgt door alle taken rondom het aankoopproces uit handen te nemen.
  • heeft veel kennis van onderhandelen. Hij of zij weet precies hoe een makelaar denkt en kan hier goed op inspelen.
  • is altijd op de hoogte van het woningaanbod in de regio, waardoor je hiermee net een streepje voor kunt hebben op andere kopers.
  • is professioneel en niet emotioneel betrokken bij het huis, waardoor er een reëel bod en advies gegeven kan worden over of je het huis beter wel of niet kan kopen.

Je huis snel en voor de beste prijs verkopen

Het huis verkopen waar je jarenlang zo fijn in hebt gewoond. Waar je aan geklust, gespijkerd en gepoetst hebt, waarschijnlijk met het nodige gevloek daarbij. Jóuw huis verkopen. Dat is niet niks. Wij helpen je jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen. Zodat jij met een goed gevoel jouw volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen.

Zorgeloos wonen met de beste hypotheek

Als je denkt aan thuis, denk je vast niet als eerste aan je hypotheek. Maar het is wel belangrijk om je hypotheek goed geregeld te hebben. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs voorzien je van gedegen advies en helpen je met het afsluiten van je nieuwe hypotheek. Of je nu een huis gaat kopen of extra wilt aflossen.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Als je op zoek bent naar advies over jouw financiële mogelijkheden of een hypotheek wilt afsluiten, dan ga je misschien binnenkort wel een huis kopen. Als je nu een koopwoning hebt, ga je die verkopen. Bij een verhuizing komen vaak ook verzekeringen kijken en is belastingvoordeel te behalen. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Dat levert jou veel voordeel op. Natuurlijk financieel. Maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken.

Maak een vrijblijvende afspraakNaamloos-2