Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Koog aan de Zaan?”

Op zoek naar een leuk huis in Koog aan de Zaan? Of misschien heb je al een leuk huis gevonden op Funda? Wat is jouw volgende stap? Heb je al eens gedacht aan het inschakelen van een aankoopmakelaar in Koog aan de Zaan? De makelaars van Bert van Vulpen staan je graag bij met een goed en gedegen advies. We kennen de woningmarkt in Koog aan de Zaan van A tot Z. Als jij wilt gaan wonen in Koog aan de Zaan, zijn wij de aangewezen partij om de mooiste en meeste betaalbare huizen en appartementen voor je te vinden.

Aankoopmakelaar in Koog aan de Zaan

Als je een huis of appartement in Koog aan de Zaan wilt kopen, zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. De bouwkundige staat van de woning, tot de ontwikkelingen in de buurt. En dat zijn nou net zaken waar je als koper niet altijd oog voor hebt. Als jij het huis van je dromen hebt gevonden, wil je waarschijnlijk meteen een bod doen. Beter is om het hoofd koel te houden. En daar zijn wij voor! Wij kijken bijvoorbeeld of er geen verborgen verbreken zijn en voeren de onderhandelingen, zodat je uiteindelijk de juiste prijs voor het huis betaalt.

Van erfpacht tot VVE

Ook de woningmarkt in Zaandam kent haken en ogen. Erfpacht, funderingsproblemen, Verenigingen van Eigenaren die niet goed functioneren, bouwkundige problemen. We verliezen geen aspect uit het oog. Samen met onze kennis van de lokale markt zorgt dit ervoor dat je stevig staat in de onderhandelingen. Want wat is nu de echte waarde van een pand? De makelaar van de verkoper dient immers niet jouw belangen. Gaan we samen over tot de koop, dan controleren we de koopakte en lichten die toe. Nog vóór de notariële overdracht controleren we de woning. En gaan we mee naar de notaris. Ook daar zorgen we ervoor dat alles duidelijk voor je is. Zo kun jij uiteindelijk met een gerust hart je handtekening zetten.

Meer weten over Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken in Zaandam? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.


Naamloos-2
waarom aankoopmakelaar?