Naamloos-2

Wil je een huis verkopen in Wormerveer? Dan ben je vast op zoek naar informatie over de woningprijzen en verkoopduur van woningen in deze plaats. Die informatie vind je op deze pagina!De gemiddelde vraagprijs voor een woning in Wormerveer is € 283.605. Daarnaast kun je in deze plaats rekenen op een gemiddelde verkoopduur van de woning van 25 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw type woning en de verkoopprijs.

In Wormerveer vind je vooral eengezinswoningen, maar ook portiekflats. De meeste woningen in Wormerveer hebben een woningprijs van 150.000-200.000. Ook woningen in de prijsklasse 200.000-250.000 vind je in Wormerveer veel. Daarnaast is het verkopen van je woning afhankelijk van de vierkante meterprijs. In Wormerveer is de gemiddelde vierkante meterprijs € 2.799. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 2.580.

 

Over huis verkopen in Wormerveer

Wormerveer is gelegen in Noord-Holland en ligt in de gemeente Zaanstad. Volgens het CBS telt de plaats 11.650 inwoners. De plaats wordt daarom gezien als een dorp. Het grootste deel van de inwoners van Wormerveer zijn tussen de 45-64 jaar oud. Daarnaast vind je hier ook veel mensen in de leeftijdscategorie 25-44. In Wormerveer is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Het verkopen van je huis in Wormerveer is niet niks. Het is een plek waar je hebt geklust, gespijkerd en gepoetst en waar je zo fijn hebt gewoond. Daarom helpen wij je graag om je huis voor een goede prijs te verkopen. Daarmee kun jij met een goed gevoel de volgende stap zetten.

Als marktleider weten wij precies wat er gebeurt op de woningmarkt. Met deze marktkennis kunnen wij de beste verkoopstrategie en beste vraagprijs bepalen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat.

Wil jij ook zorgeloos je huis verkopen in Wormerveer? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.

Andere plaatsen in de regio Zaanstad

 Naamloos-2