Naamloos-2

“Beste Bert, help jij mij met een hypotheek in Diemen?”

Een lineaire hypotheek, een annuïteiten hypotheek, een aflossingsvrije hypotheek. Je zult er vast wel eens van gehoord hebben. Maar wat zijn precies de verschillen? En hoe zit het met de actuele regelgeving rondom de verschillende hypotheken? Daarvoor kun je het beste een afspraak maken bij een erkende hypotheekadviseur. Ben je op zoek naar een goede hypotheekadviseur in Diemen? Dan zit je goed bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken.

Hypotheekadvies? Wel onafhankelijk graag!

De hypotheekadviseurs van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken zijn erkende en ervaren adviseurs. We bieden hypotheken aan van nagenoeg alle gangbare geldvertrekkers in Nederland. Belangrijk om te noemen: we zijn aan geen enkele partij verbonden, op welke manier dan ook. Zo ben je dus verzekerd van een oprecht en onafhankelijk advies.

Maak een vrijblijvende afspraak

Iedereen is welkom!

Gaat het om een startershypotheek? Of om het oversluiten van je huidige hypotheek? Onze hypotheekadviseurs zitten klaar voor alle (toekomstige) huizenbezitters uit Diemen. Je kunt gerust een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hypotheekadvies, van a tot z

In het kennismakingsgesprek kunnen we je globaal een idee geven over de financieringsmogelijkheden, onze werkwijze en de kosten voor de hypotheek en het hypotheekadvies. In een vervolggesprek krijg je een volledige risicoanalyse en inzicht in jouw persoonlijke kosten. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor de juiste hypotheekvorm. En daarbij gaan ze zorgvuldig te werk. Een hypotheek is namelijk iets dat je afsluit voor nu, maar vooral voor de toekomst.

Provisiekosten, hypotheekrente, kapitaalopbouw. Een hypotheek is en blijft een gecompliceerd product. Iedere situatie is anders, iedere hypotheek is anders. Kom daarom gewoon langs op ons kantoor in Amstelveen. Je vindt ons op de Pieter Lastmanweg 2 in Amstelveen. Face to face. Dat praat een stuk gemakkelijker.

 


Naamloos-2
bespaarcheck