Naamloos-2

Zorgeloos wonen met de beste hypotheek

Als je denkt aan thuis, denk je vast niet als eerste aan je hypotheek. Maar het is wel belangrijk om je hypotheek goed geregeld te hebben. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs voorzien je van gedegen advies en helpen je met het afsluiten van je nieuwe hypotheek. Of je nu een huis gaat kopen of extra wilt aflossen.

Zo helpen wij jou tijdens een hypotheekgesprek

We maken graag kennis met je. In een vrijblijvend eerste gesprek luisteren we naar je en brengen we je persoonlijke situatie in beeld. Zo kunnen we je al een globaal idee geven van de financieringsmogelijkheden, de advies- en bemiddelingskosten en de manier waarop wij voor jou aan de slag gaan. In een vervolggesprek maken we een volledige inventarisatie. Je krijgt van ons het beste hypotheekadvies, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en financiële situatie. We helpen je de risico’s inschatten en geven je volledig inzicht in de kosten. Sluit je bij ons jouw hypotheek af, dan weet je zeker dat het goed geregeld wordt. Ons doel is jou helpen, zodat jij zorgeloos kunt wonen.

Wil jij persoonlijk hypotheekadvies op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Vul het contactformulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.

Hypotheekadvies NVM OHR 30/09/2023

Onafhankelijk en open hypotheekadvies

Een hypotheek sluit je niet voor even af. Dus wil je open en eerlijk hypotheekadvies, waarbij je niet teveel betaalt. Dat snappen wij. Daarom zijn onze erkende hypotheekadviseurs volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een hypotheekverstrekker. Wij helpen jou graag de beste hypotheekkeuze maken. Goed geregeld en aantrekkelijk geprijsd. Voor nu en voor later.

Bel mij terug voor een afspraak

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Als je op zoek bent naar advies over jouw financiële mogelijkheden of een hypotheek wilt afsluiten, dan ga je misschien binnenkort wel een huis kopen. Als je nu een koopwoning hebt, ga je die verkopen. Bij een verhuizing komen vaak ook verzekeringen kijken en is belastingvoordeel te behalen. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Dat levert jou veel voordeel op. Natuurlijk financieel. Maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken.

Gratis hypotheekadviesgesprek in onderstaande regio’s:


 • Bert van Vulpen scoort gemiddeld een 9.4
  Dit is het gemiddelde cijfer uit 473 beoordelingen

 • 9
  Anoniem
  Het contact liep soepeltjes en vlot. Na een eerste gesprek gelijk besloten om Bert van Vulpen de opdracht te geven voor de verkoop. Keurige verkoopdossier opgesteld met de prachtige foto’s van de fotograaf die zij hebben aangeraden. Duidelijke afspraken gemaakt. Via move nl heel duidelijk de ingeplande afspraken te zien. Wel jammer dat je via move nl niet gelijk de afspraken kan kopiëren naar je persoonlijke agenda, maar daar kan de makelaar niks aan doen. In 2 weken tijd hadden we al veel bezichtigers en de woning is dan ook redelijk snel verkocht.

  Al met al heel tevreden en wil ik ook Joshua Somogyi nogmaals bedanken voor zijn kundigheid en inzet.

  21-09-2020

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   8

  • Service en begeleiding
   Service
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   9

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   9

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 10
  Dhr. Sven yskes
  We zijn prima geholpen door Denise
  01-12-2022

  • Hoe tevreden ben je over de kwaliteit van de rondleiding?
   Tevredenheid
   Zeer tevreden

  • Was het eenvoudig om een afspraak voor de bezichtiging te maken?
   Afspraak maken
   Ja

  • Heb je verdergaande interesse in dit huis?
   Interesse huis
   Nee

  • Heb je interesse in 1 van onderstaande diensten van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken?
   Interesse BVV
   Aankoopbegeleiding

 • 10
  Anoniem
  Wederom bewust gekozen voor Bert van Vulpen Amstelveen. Deze keer onze makelaar Jeroen v Haalem. Een topper, hij heeft zijn kennis ten volle ingezet op een prettige professionele wijze. Open, eerlijk, enthousiast, meedenkend, goed sturend en meelevend. Duidelijke terugkoppeling bij proces en voor/na bezichtigingen werd ruime tijd ingepland (in deze tijd bijna bijzonder richting (ver)koper) . Houden zo! Zo ook de samenwerking met Boykeys, mbt gehele presentatie op Funda.
  Op kantoor Amstelveen soms nog even puntje op de I.
  Bedankt Jeroen en succes verder Mitch, Margreet e.a @BertvanVulpen
  30-12-2021

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   10

  • Service en begeleiding
   Service
   9

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   9

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

Naamloos-2