Naamloos-2

Zorgeloos wonen in Nauerna met de beste hypotheek

Als je denkt aan thuis, denk je vast niet als eerste aan je hypotheek. Maar het is wel belangrijk om je hypotheek goed geregeld te hebben. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs voorzien je van gedegen advies en helpen je met het afsluiten van je nieuwe hypotheek. Of je nu een huis gaat kopen, extra wilt aflossen of je hypotheek wilt oversluiten.

Gratis hypotheekadviesgesprek

Wil jij persoonlijk hypotheekadvies op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul onderstaand formulier in of maak een bel afspraak. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.

Maak een vrijblijvende afspraak

Al jouw hypotheekvragen beantwoord

  • Wat is het verschil tussen een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek?
  • Is extra aflossen op mijn hypotheek slim?
  • Wat doe ik met mijn restschuld als ik ga verhuizen?
  • Mijn rentevaste periode is afgelopen, wat nu?
  • Hoe zit het met NHG?
  • Welke hypotheekvorm én welke hypotheekverstrekker past het beste bij mij?

De erkende hypotheekadviseurs van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken hebben antwoord op al jouw hypotheekvragen. We luisteren naar je en geven je advies op maat. En we helpen je met alles wat er komt kijken bij het regelen van jouw hypotheek.

Onafhankelijk en open hypotheekadvies

Een hypotheek sluit je niet voor even af. Dus wil je open en eerlijk hypotheekadvies, waarbij je niet teveel betaalt. Dat snappen wij. Daarom zijn onze erkende hypotheekadviseurs volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een hypotheekverstrekker. Wij helpen jou graag de beste hypotheekkeuze maken. Goed geregeld en aantrekkelijk geprijsd. Voor nu en voor later.

Bereken jouw hypotheekbesparing

Snel duidelijkheid

Of je nu een losse hypotheek wilt, of we voor de aankoop van jouw nieuwe huis samenwerken met één van onze makelaars, je kunt bij ons terecht. Binnen 24 uur kunnen we je gedegen persoonlijk hypotheekadvies geven én het regelen van jouw hypotheek in gang zetten. Snel duidelijkheid, dat is wel zo fijn!

Zo helpen wij jou

We maken graag kennis met je. In een vrijblijvend eerste gesprek luisteren we naar je en brengen we je persoonlijke situatie in beeld. Zo kunnen we je al een globaal idee geven van de financieringsmogelijkheden, de advies- en bemiddelingskosten en de manier waarop wij voor jou aan de slag gaan. In een vervolggesprek maken we een volledige inventarisatie. Je krijgt van ons het beste hypotheekadvies, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en financiële situatie. We helpen je de risico’s inschatten en geven je volledig inzicht in de kosten. Sluit je bij ons jouw hypotheek af, dan weet je zeker dat het goed geregeld wordt. Ons doel is jou helpen, zodat jij zorgeloos kunt wonen.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Als je op zoek bent naar advies over jouw financiële mogelijkheden of een hypotheek wilt afsluiten, dan ga je misschien binnenkort wel een huis kopen. Als je nu een koopwoning hebt, ga je die verkopen. Bij een verhuizing komen vaak ook verzekeringen kijken en is belastingvoordeel te behalen. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Dat levert jou veel voordeel op. Natuurlijk financieel. Maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken.

 


Naamloos-2