Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Kudelstaart? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Kudelstaart is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 410.770. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kudelstaart is 32 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Kudelstaart hebben een woningprijs van 250.000-300.000. Ook woningen in de prijsklasse 300.000-350.000 vind je in Kudelstaart veel.

In Kudelstaart vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar portiekflats vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Kudelstaart is € 3.113. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Over makelaar in Kudelstaart

Kudelstaart is een plaats in de gemeente Aalsmeer, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 9.250 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Kudelstaart is het percentage gezinnen met kinderen 43%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Kudelstaart kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Kudelstaart? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Kudelstaart


Woningen in Kudelstaart


Naamloos-2