Naamloos-2

Waar let een verkoopmakelaar op?

Ten eerste, ze zijn heel kritisch als het aankomt op de presentatie van je huis. Ze willen dat het er tip-top uitziet, dus ze letten op zaken zoals de staat van onderhoud, eventuele reparaties die nodig zijn, en ze kunnen je zelfs tips geven over hoe je je huis aantrekkelijker kunt maken voor potentiële kopers.

Daarnaast hebben verkoopmakelaars een scherpe blik op de prijsstelling. Ze willen ervoor zorgen dat je huis competitief geprijsd is in de markt, zodat het aantrekkelijk is voor potentiële kopers, maar ook dat je er een goede prijs voor krijgt.

Verder zijn verkoopmakelaars altijd op zoek naar marketingmogelijkheden. Ze weten hoe ze je huis onder de aandacht kunnen brengen, zowel online als offline, en ze kunnen strategieën gebruiken zoals professionele foto’s, aantrekkelijke beschrijvingen en het adverteren op verschillende kanalen.

Kortom, verkoopmakelaars letten op alles wat jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor potentiële kopers, van de presentatie tot de prijs en de marketing.


Naamloos-2