Naamloos-2

360-graden videopresentatie: wat levert het jou op?

Laat je je bij de verkoop van jouw huis bijstaan door Bert van Vulpen Makelaars & Hypotheken, dan ben je verzekerd van persoonlijke en complete begeleiding van idee tot overdracht. Eén van onze standaarddiensten is het maken van een 360-graden videopresentatie van jouw woning. Waarom doen we dat? Met andere woorden, wat levert dat jou als verkoper op?

  • Complete presentatie op Funda, dus hoger in de zoekresultaten
  • Méér bezichtigingen voor je huis
  • Relevantere bezichtigingen bij jou thuis
  • Professionele beelden van jouw huis
  • Jouw huis op een unieke manier laten zien

Wat is een 360-graden videopresentatie?

Een 360-graden videopresentatie is een professionele video waarin huizenzoekers aan de hand van een vooraf bepaalde route jouw hele huis kunnen bekijken. Het bijzondere aan zo’n video is dat zij op ieder moment de video kunnen pauzeren en 360 graden rond kunnen kijken. Voor huizenzoekers lijkt het daarom net alsof ze zelf al in jouw huis rondlopen, maar dan gewoon vanaf hun eigen bank.

Met een 3D-bril wordt het helemaal spectaculair; dan is een bezichtiging in virtual reality mogelijk. Heb je zelf een 3D-bril, dan weet je hoe levensecht dat is. Heb je geen 3D-bril? In onze eigen VR-lounge op kantoor kun je een virtual reality bezichtiging ervaren.

Een 360-graden videopresentatie levert jou als verkoper veel voordeel op:

Een complete presentatie op Funda

Hoe completer jouw woningpresentatie op Funda is, hoe beter. Wanneer je alle mogelijkheden van Funda benut verschijnt jouw woning namelijk hoger in de zoekresultaten. Wij zorgen er daarom voor dat we jouw woning zo compleet mogelijk presenteren. Een 360-graden video is daarbij een waardevolle aanvulling.

Méér bezichtigingen voor je huis

Een 360-graden video zorgt voor méér bezichtigingen. Het is een laagdrempelige en leuke manier voor huizenzoekers om jouw huis alvast goed te bekijken. Ze kunnen je huis bezichtigen vanaf hun eigen bank! Met 3D-bril op, maar ook gewoon op een computerscherm. Huizenzoekers die zelf geen 3D-bril hebben, maar wel graag een virtual reality bezichtiging willen, nodigen we graag uit om gebruik te maken van onze VR-lounge.

Relevantere bezichtigingen bij jou thuis

Hoe levensecht een 360-graden videopresentatie ook kan zijn, geïnteresseerden willen jouw huis toch ook in het echt bekijken. Maar de 360-graden video werkt hierbij wel als een soort filter: omdat huizenzoekers jouw huis zelf alvast goed kunnen bekijken, komen alleen de mensen die écht geïnteresseerd zijn daarna bij je langs voor een echte bezichtiging. Jij bent dus minder tijd en energie kwijt om je huis voor iedere bezichtiging piekfijn op orde te hebben.

Professionele beelden van jouw huis

Wij laten de 360-graden videopresentatie maken door een professional met professionele video-apparatuur. Geen schokkerige of korrelige beelden, maar een vloeiende tour door jouw huis dus.

Jouw huis op een unieke manier laten zien

Tot slot is het gewoon leuk om jouw huis op een onderscheidende manier te laten zien aan huizenzoekers. Zij zijn eerder geneigd jouw huis te onthouden en jij hebt gelijk een mooi aandenken aan je huis. Zo kun je, ook nádat je verhuisd bent, nog eens door je oude vertrouwde huis lopen!

Ben je overtuigd van de voordelen van een 360-graden videopresentatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Blogs

Het energielabel: waar moet je aan denken?

Bij het kopen of verkopen van een woning komt altijd het energielabel ter sprake. Een energielabel is verplicht om te hebben voor de (ver)koop van een woning. Vraag jij je echter af.. Lees meer

Ontdek jouw nieuwe thuis met een nieuwbouwgesprek

Bij Bert van Vulpen makelaars begrijpen we dat de weg naar jouw droomwoning begint met een helder pad en een goed gesprek. Daarom bieden wij jou een persoonlijk nieuwbouwgesprek met.. Lees meer

Meer hypotheekruimte voor verduurzaming, alleenstaanden en studenten

Door de recente aankondiging van minister Hugo de Jonge zal de leenruimte voor hypotheekaanvragen vanaf 2024 aanzienlijk verruimen. Dit heeft een impact op verschillende bevolkingsgroepen, waaronder alleenstaanden, studenten en diegenen.. Lees meer

Checklist Open Huizen Avond

De Bert van Vulpen Open Huizen Avond staat wederom op het programma. Op dinsdag 4 juni aanstaande gooien onze deelnemers hun deuren open voor geïnteresseerde kopers, zoals jij. Het is.. Lees meer
Naamloos-2
leencapaciteit?