Naamloos-2

Hoe koop jij dat huis vóór alle andere belangstellenden?

Deze week bracht ons makelaarskantoor in Zaandam een huis in de verkoop. De telefoon stond al snel roodgloeiend en binnen 24 uur stonden er maar liefst 10 bezichtigingen ingepland. Het is in de huidige markt lang geen uitzondering. Fijn, voor iemand die zijn huis wil verkopen. Maar als je een woning zoekt is het helemaal niet leuk. De vraag die veel huizenzoekers dan ook bezig houdt is: ‘Hoe zorg ik ervoor dat als mijn droomhuis voorbij komt, ík degene bent die het koopt?’

Het is een van dé vragen die mensen hebben wanneer ze bij ons langskomen voor een eerste gesprek. Sommigen hebben dan al meerdere malen zonder succes een bod op een huis gedaan. Anderen zijn er juist vroeg bij en komen langs omdat ze op Funda zien dat veel huizen wel héél snel verkocht worden. Huizenzoekers en -eigenaren samenbrengen, dat is ons vak. Sterker nog, als aankoopmakelaar kunnen wij ervoor zorgen dat jij jouw droomhuis kunt kopen, nog vóórdat het op de markt komt.

Kopen vóór Funda in beeld komt

Onlangs mocht ik een gezin helpen bij de verkoop van hun huis in Zaandam én hun wens om daarna in Almere te gaan wonen. Doordat ik precies wist waarnaar het gezin op zoek was, kon ik mijn netwerk in Almere daarvan op de hoogte stellen. Al snel wist ik dat binnenkort een huis in verkoop zou gaan dat precies aan de wensen van het gezin voldeed.

Nog voordat het huis op Funda stond, konden we een bezichtiging inplannen. Het gezin had de primeur. Kort daarna was de koop rond. Aanmelden op Funda was niet meer nodig.

Vertel ons jouw woonwensen

Huizen verkocht vóórdat ze op Funda staan? Het komt regelmatig voor. Als aankoopmakelaar ben ik als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod, wel 2 tot 3 weken voordat een huis officieel de verkoop in gaat. Wanneer ik dan precies weet wat mijn klanten zoeken, ben ik in staat om huizenzoekers en -eigenaren snel met elkaar in contact te brengen. Het is één van de redenen waarom een aankoopmakelaar inschakelen voor jou als huizenzoeker zo waardevol kan zijn.

Snel en volledig zeker een bod doen

Ook als jouw beoogde nieuwe huis al officieel in verkoop is en jij níet eerder wist dat het verkocht zou gaan worden, kun je met een eigen aankoopmakelaar toch binnen 24 uur volledig zeker van je zaak een bod doen. Een aankoopmakelaar heeft veel vakkennis en ervaring in de markt en kan je binnen zeer korte tijd een advies voor een passend bod geven, gebaseerd op alle bouwkundige, juridische en financiële zaken en een realistische inschatting van de marktwaarde van het huis. Op de huidige woningmarkt kan zulke snelheid je helpen om wél jouw droomhuis te bemachtigen.

No cure, no pay

Goed om te weten is dat wij werken op basis van no cure, no pay. Je betaalt bij ons géén inschrijfvergoeding en géén intrekvergoeding, mocht je van gedachten veranderen. Je betaalt ons alleen als wij erin slagen om voor jou het gewenste resultaat te behalen. Precies dat zorgt ervoor dat we ons 100% voor jou inzetten.

Dat begint met 7 dagen per week de oren en ogen openhouden voor dat ene droomhuis dat precies bij jouw wensen past. Om jou de primeur te kunnen geven. Dan is van die 10 bezichtigingen helemaal geen sprake en blijft het bij eentje.

Mogen wij ook op huizenjacht voor jou? Maak een vrijblijvende afspraak en vertel ons wat je zoekt! We helpen je verder, beloofd.

Wat kan ik maximaal lenen?

Blogs

Isoleren of verhuizen: wat is slim om te doen?

Bij wie is de twijfel nog niet toegeslagen? Met de stijgende gasprijzen en de krappe huizenmarkt is het een belangrijk onderwerp geworden: verhuizen of isoleren? Dit artikel vergelijkt de twee.. Lees meer

Een aankoopmakelaar: waarom heb je die nodig?

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil jij een huis kopen? Een aankoopmakelaar helpt jou bij het kopen van een huis. Het is simpelweg iemand die jou ondersteunt.. Lees meer

Hoe zit het met de aanvaardingsdatum van je huis?

Je hebt zolang gedaan over de zoektocht naar een nieuw huis kopen en dat wordt eindelijk beloond, want je hebt een woning: gefeliciteerd! Maar wanneer is nu het grote moment.. Lees meer
Naamloos-2
leencapaciteit?