Naamloos-2

Hoe koop jij dat huis vóór alle andere belangstellenden?

Deze week bracht ons makelaarskantoor in Zaandam een huis in de verkoop. De telefoon stond al snel roodgloeiend en binnen 24 uur stonden er maar liefst 10 bezichtigingen ingepland. Het is in de huidige markt lang geen uitzondering. Fijn, voor iemand die zijn huis wil verkopen. Maar als je een woning zoekt is het helemaal niet leuk. De vraag die veel huizenzoekers dan ook bezig houdt is: ‘Hoe zorg ik ervoor dat als mijn droomhuis voorbij komt, ík degene bent die het koopt?’

Het is een van dé vragen die mensen hebben wanneer ze bij ons langskomen voor een eerste gesprek. Sommigen hebben dan al meerdere malen zonder succes een bod op een huis gedaan. Anderen zijn er juist vroeg bij en komen langs omdat ze op Funda zien dat veel huizen wel héél snel verkocht worden. Huizenzoekers en -eigenaren samenbrengen, dat is ons vak. Sterker nog, als aankoopmakelaar kunnen wij ervoor zorgen dat jij jouw droomhuis kunt kopen, nog vóórdat het op de markt komt.

Kopen vóór Funda in beeld komt

Onlangs mocht ik een gezin helpen bij de verkoop van hun huis in Zaandam én hun wens om daarna in Almere te gaan wonen. Doordat ik precies wist waarnaar het gezin op zoek was, kon ik mijn netwerk in Almere daarvan op de hoogte stellen. Al snel wist ik dat binnenkort een huis in verkoop zou gaan dat precies aan de wensen van het gezin voldeed.

Nog voordat het huis op Funda stond, konden we een bezichtiging inplannen. Het gezin had de primeur. Kort daarna was de koop rond. Aanmelden op Funda was niet meer nodig.

Vertel ons jouw woonwensen

Huizen verkocht vóórdat ze op Funda staan? Het komt regelmatig voor. Als aankoopmakelaar ben ik als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod, wel 2 tot 3 weken voordat een huis officieel de verkoop in gaat. Wanneer ik dan precies weet wat mijn klanten zoeken, ben ik in staat om huizenzoekers en -eigenaren snel met elkaar in contact te brengen. Het is één van de redenen waarom een aankoopmakelaar inschakelen voor jou als huizenzoeker zo waardevol kan zijn.

Snel en volledig zeker een bod doen

Ook als jouw beoogde nieuwe huis al officieel in verkoop is en jij níet eerder wist dat het verkocht zou gaan worden, kun je met een eigen aankoopmakelaar toch binnen 24 uur volledig zeker van je zaak een bod doen. Een aankoopmakelaar heeft veel vakkennis en ervaring in de markt en kan je binnen zeer korte tijd een advies voor een passend bod geven, gebaseerd op alle bouwkundige, juridische en financiële zaken en een realistische inschatting van de marktwaarde van het huis. Op de huidige woningmarkt kan zulke snelheid je helpen om wél jouw droomhuis te bemachtigen.

No cure, no pay

Goed om te weten is dat wij werken op basis van no cure, no pay. Je betaalt bij ons géén inschrijfvergoeding en géén intrekvergoeding, mocht je van gedachten veranderen. Je betaalt ons alleen als wij erin slagen om voor jou het gewenste resultaat te behalen. Precies dat zorgt ervoor dat we ons 100% voor jou inzetten.

Dat begint met 7 dagen per week de oren en ogen openhouden voor dat ene droomhuis dat precies bij jouw wensen past. Om jou de primeur te kunnen geven. Dan is van die 10 bezichtigingen helemaal geen sprake en blijft het bij eentje.

Mogen wij ook op huizenjacht voor jou? Maak een vrijblijvende afspraak en vertel ons wat je zoekt! We helpen je verder, beloofd.

Wat kan ik maximaal lenen?

Blogs

Checklist NVM Open Huizen Dag

De landelijke NVM Open Huizen Dag staat wederom op het programma. Op 30 september aanstaande gooien onze deelnemers hun deuren open voor geïnteresseerde kopers, zoals jij. Het is een uitgelezen.. Lees meer

Hoe zit het nu met de aflossingsvrije hypotheek?

Allereerst leg ik kort uit wat een aflossingsvrije hypotheek inhoudt. Bij een aflossingsvrije hypotheek is het niet verplicht om gedurende de looptijd af te lossen. Je betaalt alleen rente. Je.. Lees meer

Wat komt er allemaal kijken bij een huis kopen?

Jij bent klaar voor de volgende stap: een nieuw huis kopen. Je ziet al helemaal voor je dat jij in jouw nieuwe eigen woning aan het genieten bent. Nu nog.. Lees meer

Nieuwe maatregelen voor verhuurders

De overheid heeft diverse maatregelen aangekondigd die consequenties kunnen hebben voor woningeigenaren die een woning in de verhuur hebben. In het nieuws werd er vorige week aandacht besteed aan dit.. Lees meer
Naamloos-2
leencapaciteit?