Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Ouderkerk aan de Amstel of Nes aan de Amstel?”

Sfeervol wonen langs, of bij het water. In deze pittoreske dorpen behoort dat tot de mogelijkheden. Wil je een huis kopen in Ouderkerk aan de Amstel, of in Nes aan de Amstel? Makelaar Bert van Vulpen kent ieder huis dat hier te koop staat. Of het nu gaat om een appartement in Nes, of een woonboerderij in Ouderkerk. Wij zijn jouw aankoopmakelaar in Ouderkerk aan de Amstel!

Huis kopen in Ouderkerk en Nes aan de Amstel

Je wilt een huis kopen in Ouderkerk aan de Amstel, of Nes aan de Amstel. Dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Je doet er goed aan een makelaar in de arm te nemen die de regio goed kent. Makelaar Bert van Vulpen is zo’n makelaar. We weten wat er speelt in de gemeente Ouder-Amstel. We kennen de bestemmingsplannen in de nabije omgeving van je toekomstig huis. Maar weten ook alle ins and outs over erfdienstbaarheden. Wij zetten het allemaal voor je op een rijtje.

Van bouwkundige keuring tot notariële overdracht

Gaan we samen over tot de koop, dan adviseren wij over de strategie en natuurlijk voeren we de onderhandelingen. Moet er een bouwkundige keuring worden uitgevoerd? Ook dat regelen we voor je. En uiteraard zitten we samen bij de notaris. De akte wordt door ons gecontroleerd en uitgelegd. Zodat jij precies snapt wat je ondertekent.

Hypotheek

Ook bij het aanvragen van een hypotheek kunnen we je helpen. Bert van Vulpen heeft twee erkende hypotheekadviseurs in dienst. Ze hebben veel ervaring en zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook. Dus, onafhankelijk advies verzekerd!


Naamloos-2
waarom aankoopmakelaar?