Naamloos-2

Je huis snel en voor de beste prijs verkopen in Markenbinnen

Het huis verkopen waar je jarenlang zo fijn in hebt gewoond. Waar je aan geklust, gespijkerd en gepoetst hebt, waarschijnlijk met het nodige gevloek daarbij. Jóuw huis verkopen. Dat is niet niks. Wij helpen je jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen. Zodat jij met een goed gevoel jouw volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen.

De best verkopende makelaar in Markenbinnen

Wij verkopen veel huizen en appartementen in Amsterdam, Zaandam, Amstelveen en omstreken. Zo veel, dat we inmiddels de best verkopende makelaar van de Zaanstreek, Amstelveen en Amsterdam zijn. Dankzij ons grote netwerk kennen wij 80% van de kopers in de markt. Van Amsterdam tot Krommenie, en verder. Grote kans dus, dat we jouw koper al kennen. En anders gaan we voor jou naar hen op zoek.

De beste verkoopprijs

Je wilt jouw huis graag voor een goede prijs verkopen. Daar kunnen wij je mee helpen. Als marktleider weten we precies wat er gebeurt op de woningmarkt. Schakel je ons in, dan gebruiken wij onze marktkennis om voor jou de beste verkoopstrategie en de beste vraagprijs te bepalen. Om veel reacties voor je te genereren. En om scherp voor je te onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!

Zo helpen we jouw huis verkopen:

  • gratis verkoopgesprek van jouw huis
  • persoonlijke verkoopstrategie
  • uitgebreid netwerk: wij kennen jouw koper!
  • de beste positie op Funda
  • gerichte promotie op social media
  • hoge kwaliteit foto’s en standaard VR-video
  • de best mogelijke verkoopprijs
  • hypotheekadvies op maat bij onze hypotheekadviseurs
  • hulp met (eventuele) restschuld
  • no cure, no pay en géén intrekkingskosten

Helpen we niet? Dan betaal jij niet.

Jou helpen is ons doel. We zijn ervan overtuigd dat we dat goed kunnen. Daarom werken we op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat je niets betaalt, totdat jouw huis echt verkocht is en je bij de notaris zit. Ook kennen we geen intrekkingskosten, mocht je gedurende de verkoop van gedachten veranderen. Een kwestie van meedenken, vinden wij. Wij luisteren, leven mee, begrijpen en helpen.

Vertel ons meer over jouw situatie.

Voordat je jouw huis aan ons toevertrouwt, komen we vrijblijvend bij je langs. We willen graag jouw verhaal horen. Zo kunnen we je het beste helpen. Wil je meer weten over de woningmarkt? Of over hoe we je huis succesvol kunnen verkopen, zodat je je volgende huis met een mooi budget kunt kopen? We vertellen het je. Wij zorgen ervoor dat jij jouw huis snel, met een goed gevoel én voor de beste prijs verkoopt.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Heb je je huis verkocht, dan wil je misschien wel op zoek naar een nieuw huis. Waarbij je je huidige hypotheek meeneemt, of juist niet. Je wilt je huis bovendien goed verzekeren. En natuurlijk gebruik maken van maximaal belastingvoordeel. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Met groot voordeel voor jou. Natuurlijk financieel. Maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil jij ook zorgeloos je huis verkopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.


Naamloos-2