Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Aalsmeer? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Aalsmeer is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 669.660. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalsmeer is 32 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Aalsmeer hebben een woningprijs van 250.000-300.000. Ook woningen in de prijsklasse 400.000-500.000 vind je in Aalsmeer veel.

In Aalsmeer vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar bovenwoningen vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Aalsmeer is € 3.873. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.797.

Over makelaar in Aalsmeer

Aalsmeer is een plaats in de gemeente Aalsmeer, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 31.865 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Aalsmeer is het percentage gezinnen met kinderen 43%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Aalsmeer kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Aalsmeer? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de regio Aalsmeer


Woningen in Aalsmeer


Naamloos-2