Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in De Kwakel? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In De Kwakel is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 656.883. De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Kwakel is 39 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in De Kwakel hebben een woningprijs van 250.000-300.00. Ook woningen in de prijsklasse 300.000-350.000 vind je in De Kwakel veel.

In De Kwakel vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar portiekflats vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in De Kwakel is € 3.719. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Over makelaar in De Kwakel

De Kwakel is een plaats in de gemeente Uithoorn, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 3.880 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In De Kwakel is het percentage gezinnen met kinderen 39%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in De Kwakel kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in De Kwakel? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van De Kwakel


Woningen in De Kwakel


Naamloos-2