Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Lijnden? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Lijnden is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 508.264. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lijnden is 34 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Lijnden hebben een woningprijs van 400.000-500.000. Ook woningen in de prijsklasse 500.000-600.000 vind je in Lijnden veel.

In Lijnden vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar bungalows vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Lijnden is € 3.777. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Over makelaar in Lijnden

Lijnden is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 914 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Lijnden is het percentage gezinnen met kinderen 36%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Lijnden kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Lijnden? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Lijnden


Woningen in Lijnden


Naamloos-2