Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt!  In Ouderkerk aan de Amstel is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 745.925. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouderkerk aan de Amstel is 29 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Ouderkerk aan de Amstel hebben een woningprijs van 400.000-500.000. Ook woningen in de prijsklasse 500.000-600.000 vind je in Ouderkerk aan de Amstel veel. 

In Ouderkerk aan de Amstel vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar herenhuizen vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Ouderkerk aan de Amstel is € 4.958. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 4.861.

Over makelaar in Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel is een plaats in de gemeente Ouder-Amstel, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 8.228 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Ouderkerk aan de Amstel is het percentage gezinnen met kinderen 40%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Ouderkerk aan de Amstel kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel


Woningen in Ouderkerk aan de Amstel


Naamloos-2