Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Uithoorn? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Uithoorn is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 474.702. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uithoorn is 25 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Uithoorn hebben een woningprijs van 300.000-350.000. Ook woningen in de prijsklasse 250.000-300.000 vind je in Uithoorn veel.

In Uithoorn vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar portiekflats vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Uithoorn is € 3.212. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.109.

Over makelaar in Uithoorn

Uithoorn is een plaats in de gemeente Uithoorn, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 29.424 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Uithoorn is het percentage gezinnen met kinderen 39%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Uithoorn kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Uithoorn? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Uithoorn


Woningen in Uithoorn


Naamloos-2