Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Zwanenburg? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Zwanenburg is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 435.255. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwanenburg is 24 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Zwanenburg hebben een woningprijs van 300.000-350.000. Ook woningen in de prijsklasse 350.000-400.000 vind je in Zwanenburg veel.

In Zwanenburg vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar portiekflats vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Zwanenburg is € 3.667. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.656.

Over makelaar in Zwanenburg

Zwanenburg is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 7.667 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Zwanenburg is het percentage gezinnen met kinderen 36%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Zwanenburg kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Zwanenburg? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Zwanenburg


Woningen in Zwanenburg


Naamloos-2