Naamloos-2

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Westknollendam?

Op deze pagina vind je alle informatie over Westknollendam en over onze dienstverlening.

Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Westknollendam betekent dat je hoogstwaarschijnlijk je huis wilt verkopen. Een logische vraag die je jezelf dan stelt, is natuurlijk voor welke vraagprijs je je huis kunt aanbieden. Daar helpen wij je als verkoopmakelaar in Westknollendam graag mee. Om je meer inzicht in de woningmarkt te geven, hebben wij wat interessante gegevens over Westknollendam verzameld.

Wist je dat de gemiddelde vraagprijs voor een huis in Westknollendam € 331.010 is? En dat de gemiddelde verkoopduur van huizen in Westknollendam 18 dagen is? Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. De meeste woningen in Westknollendam hebben een woningprijs van 400.000-500.000, maar ook woningen in de prijsklasse 250.000-300.000 vind je hier veel. De meeste woningen in Westknollendam zijn eengezinswoningen, maar ook villa’s komen hier veel voor.

Ook valt er veel te zeggen over de vierkante meterprijs van woningen in deze plaats. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Westknollendam is € 2.865. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 2.636.

Over verkoopmakelaar in Westknollendam

Geïnteresseerd in meer demografische informatie over Westknollendam? Die kunnen wij je ook geven!

Westknollendam is gelegen in de gemeente Zaanstad, Noord-Holland. Bij CBS is bekend dat hier 460 inwoners wonen. Daarom wordt deze plaats als dorp gezien. In Westknollendam zijn de meeste inwoners tussen de 45-64 jaar oud, maar ook wonen hier veel mensen in de leeftijdscategorie 25-44. Het percentage gezinnen met kinderen is 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als verkoopmakelaar in Westknollendam weten wij wat er op woningmarkt gebeurt. Schakel je ons in, dan gebruiken wij onze marktkennis om voor jou de beste verkoopstrategie en de best mogelijke vraagprijs te bepalen. Wij zorgen voor veel reacties en zullen scherp voor je onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!

Wij garanderen onder andere een persoonlijke verkoopstrategie, hypotheekadvies op maat bij onze hypotheekadviseurs en een uitgebreid netwerk. Helpen we niet? Dan betaal jij niet. We werken op basis van no cure, no pay.

Zoek je een verkoopmakelaar in Westknollendam? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Andere plaatsen in de regio ZaanstadNaamloos-2