Naamloos-2

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Wormer?

Op deze pagina vind je alle informatie over Wormer en over onze dienstverlening.

Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Wormer betekent dat je hoogstwaarschijnlijk je huis wilt verkopen. Een logische vraag die je jezelf dan stelt, is natuurlijk voor welke vraagprijs je je huis kunt aanbieden. Daar helpen wij je als verkoopmakelaar in Wormer graag mee. Om je meer inzicht in de woningmarkt te geven, hebben wij wat interessante gegevens over Wormer verzameld.

Wist je dat de gemiddelde vraagprijs voor een huis in Wormer € 283.605 is? En dat de gemiddelde verkoopduur van huizen in Wormer 25 dagen is? Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. De meeste woningen in Wormerveer hebben een woningprijs van 150.000-200.000, maar ook woningen in de prijsklasse 200.000-250.000 vind je hier veel. De meeste woningen in Wormerveer zijn eengezinswoningen, maar ook portiekflats komen hier veel voor.

Ook valt er veel te zeggen over de vierkante meterprijs van woningen in deze plaats. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Wormerveer is € 2.799. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 2.580.

Over verkoopmakelaar in Wormer

Geïnteresseerd in meer demografische informatie over Wormer? Die kunnen wij je ook geven!

Wormer is gelegen in de gemeente Zaanstad, Noord-Holland. Bij CBS is bekend dat hier 11.415 inwoners wonen. Daarom wordt deze plaats als dorp gezien. In Wormer zijn de meeste inwoners tussen de 45-64 jaar oud, maar ook wonen hier veel mensen in de leeftijdscategorie 25-44. Het percentage gezinnen met kinderen is 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als verkoopmakelaar in Wormerveer weten wij wat er op woningmarkt gebeurt. Schakel je ons in, dan gebruiken wij onze marktkennis om voor jou de beste verkoopstrategie en de best mogelijke vraagprijs te bepalen. Wij zorgen voor veel reacties en zullen scherp voor je onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat! Wij garanderen onder andere een persoonlijke verkoopstrategie, hypotheekadvies op maat bij onze hypotheekadviseurs en een uitgebreid netwerk. Helpen we niet? Dan betaal jij niet. We werken op basis van no cure, no pay.

Zoek je een verkoopmakelaar in Wormerveer? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Andere plaatsen in de regio ZaanstadNaamloos-2