Naamloos-2

Op zoek naar je droomhuis? De plek waar je je thuisvoelt? Die zoektocht kan soms op de drukke woningmarkt erg lastig zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Oostknollendam denken we met je mee, geven je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Oostknollendam nou zo bijzonder?

Oostknollendam is een plaats gelegen in de gemeente Wormerland, Noord-Holland. Volgens het CBS wonen er in dorp 492 inwoners. Het grootste deel van de inwoners van Oostknollendam zijn tussen de 45-64 jaar oud, maar ook vind je hier veel mensen in de leeftijdscategorie 65 en ouder. Het percentage gezinnen met kinderen is in deze plaats 37%.

Over aankoopmakelaar in Oostknollendam

Als je interesse hebt in het kopen van een huis in Oostknollendam wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Want hoe zit het hier eigenlijk met de woningprijzen? En wat voor type woningen vind je hier?

In Oostknollendam vind je vooral woningen met een woningprijs van 250.000-300.000 en 400.000-500.000. Het is dan ook niet gek dat de gemiddelde vraagprijs voor een woning in Oostknollendam € 429.438 is. De gemiddelde vierkante meterprijs van huizen in deze plaats is €2.896. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Verder vind je in deze plaats vooral eengezinswoningen en villa’s. De verkoopduur van woningen in Oostknollendam is gemiddeld 11 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland.

Waarom Bert van Vulpen?

Heb jij je droomhuis gevonden? Dan gaan wij graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wil is het te laat ontdekken van verborgen gebreken of achteraf geconfronteerd worden met hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden.

Zorgeloos een huis aankopen in Oostknollendam? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Oostknollendam


Woningen in Oostknollendam


Naamloos-2