Naamloos-2

Ben je op zoek naar je droomhuis in Oostknollendam?

In de drukke woningmarkt kan deze zoektocht aardig lastig zijn. Gelukkig staan wij klaar om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Oostknollendam denken we met je mee, geven we je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Oostknollendam nou dé plek voor jou?

Bert ondersteunt je hier graag bij als aankoopmakelaar. Je bent bij Bert van Vulpen aan het juiste adres voor advies over het kopen of verkopen, hypotheken en verzekeringen. Ons doel is om jou geheel te ontzorgen. Dit doen we dankzij al onze expertises onder één dak:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Wil jij met een persoonlijke aanpak eindelijk tot jouw droomwoning komen? Bert helpt je wél te kopen.

Maak een vrijblijvende afspraak 

En krijg binnen 1 uur antwoord tijdens onze kantooruren!

Over aankoopmakelaar in Oostknollendam

Oostknollendam is een plaats in het prachtige Noord-Holland. Wonen in Oostknollendam heeft verschillende voordelen. Zo ben je met de auto of de trein binnen een mum van tijd in de grote stad of in één van de prachtige omliggende natuurgebieden. De leeftijdscategorie in Oostknollendam is vrij divers wat het aantrekkelijk wonen maakt voor zowel jonge gezinnen als oudere.

Als je eraan zit te denken om een huis te kopen in Oostknollendam, wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Interessant om te weten is dat je in Oostknollendam vooral eengezinswoningen en portiekflats kunt vinden. De verkoopduur van woningen in Oostknollendam is gemiddeld 25 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland.

Waarom Bert van Vulpen?

Heb je eindelijk je droomhuis gevonden? Dan gaan we graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wilt, is dat je achteraf geconfronteerd wordt met verborgen gebreken en hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden. Nog geen verzekering voor ogen? Geen probleem, wij helpen je graag! Doordat wij alle expertises onder één dak hebben, kan je er bij Bert van Vulpen op rekenen dat je van A tot Z geheel wordt ontzorgd.

Dus, zorgeloos een huis aankopen in Oostknollendam? Maak dan een vrijblijvende afspraak door contact op te nemen en ons formulier in te vullen of door te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Oostknollendam


Woningen in Oostknollendam

Verkocht

Soldaatje 19 Krommenie 1562 LR

€ 485.000,- k.k.
Hier ben je naar op zoek: een prachtige, UITSTEKEND GEÏSOLEERDE woning op een fijne plek. De ruime, speels ingedeelde woning (130,7 m2) is zowel van binnen als van buiten uitstekend onderhouden en is voorzien van een riante voor- en achtertuin.. Meer lezen
Verkocht

Snoekbaars 10 Krommenie 1562 KL

€ 510.000,- k.k.
Dit lichte huis biedt de nieuwe bewoners alle comfort en vrijheid! Deze ruime, stijlvolle, tot in de puntjes afgewerkte woning met diepe tuin heeft een uitgebouwde woonkamer en een prachtige lichtinval via een breed daklicht. De slaapkamers zijn ruim en.. Meer lezen
Verkocht

Hermesstraat 24 Krommenie 1561 PL

€ 385.000,- k.k.
Modern en DUURZAAM 3-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met uitzicht op het water. Het appartement wordt CASCO opgeleverd, dus je kunt de woning helemaal naar eigen ideeën inrichten en stylen. Daarnaast heb je de beschikking.. Meer lezen

Naamloos-2