Naamloos-2

Wil je een huis verkopen in Jisp? Dan ben je vast op zoek naar informatie over de woningprijzen en verkoopduur van woningen in deze plaats. Die informatie vind je op deze pagina!

De gemiddelde vraagprijs voor een woning in Jisp is € 1.070.704. Daarnaast kun je in deze plaats rekenen op een gemiddelde verkoopduur van de woning van 65 dagen. Dit is langzamer dan het gemiddelde van Nederland. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw type woning en de verkoopprijs. In Jisp vind je vooral eengezinswoningen, maar ook woonboederijen. De meeste woningen in Jisp hebben een woningprijs van 400.000-500.000. Ook woningen in de prijsklasse 150.000-200.000 vind je in Jisp veel.

Daarnaast is het verkopen van je woning afhankelijk van de vierkante meterprijs. In Jisp is de gemiddelde vierkante meterprijs € 5.162. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 4.926.

Over huis verkopen in Jisp

Jisp is gelegen in Noord-Holland en ligt in de gemeente Wormerland. Volgens het CBS telt de plaats 1.130 inwoners. De plaats wordt daarom gezien als een dorp. Het grootste deel van de inwoners van Jisp zijn tussen de 45-64 jaar oud. Daarnaast vind je hier ook veel mensen in de leeftijdscategorie 65 en ouder. In Jisp is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Het verkopen van je huis in Jisp is niet niks. Het is een plek waar je hebt geklust, gespijkerd en gepoetst en waar je zo fijn hebt gewoond. Daarom helpen wij je graag om je huis voor een goede prijs te verkopen. Daarmee kun jij met een goed gevoel de volgende stap zetten.

Als marktleider weten wij precies wat er gebeurt op de woningmarkt. Met deze marktkennis kunnen wij de beste verkoopstrategie en beste vraagprijs bepalen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat.

Wil jij ook zorgeloos je huis verkopen in Jisp? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.

Andere plaatsen in de buurt van JispNaamloos-2