Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Rijsenhout? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Rijsenhout is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 612.782. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsenhout is 42 dagen. Dit is langzamer dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Rijsenhout hebben een woningprijs van 250.000-300.000. Ook woningen in de prijsklasse 300.000-350.000 vind je in Rijsenhout veel.

In Rijsenhout vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar villa’s vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Rijsenhout is € 3.679. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.603.

Over makelaar in Rijsenhout

Rijsenhout is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 4.103 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Rijsenhout is het percentage gezinnen met kinderen 36%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Rijsenhout kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Rijsenhout? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Rijsenhout


Woningen in Rijsenhout


Naamloos-2