Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Wormerland? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Wormerland is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 616.877. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wormerland is 44 dagen. Dit is langzamer dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Wormerland hebben een woningprijs van 250.000 – 300.000. Ook woningen in de prijsklasse 200.000 – 250.000 vind je in Wormerland veel.

In Wormerland vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar galerijflats vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Wormerland is € 3.452. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.452.

Over makelaar in Wormerland

Wormerland is een plaats in de gemeente Wormerland, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 28865 inwoners In gemeente is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 65 en ouder jaar oud. In Wormerland is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Wormerland kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken! 

Op zoek naar een makelaar in Wormerland? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Wormerland


Woningen in Wormerland


Naamloos-2