Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Wormerveer zijn?” 

Graag zelfs! Ben je op zoek naar een makelaar in Wormerveer voor het kopen of verkopen van een woning? Laat ons dan weten wat we voor je kunnen betekenen. Of het nou gaat om het aankopen, verkopen of taxeren van je woning: we helpen je graag. Het leveren van persoonlijke service is voor ons erg belangrijk. We zullen je dus zo goed mogelijk helpen en adviseren, of je nu een starter bent, of een exclusieve woning zoekt. 

Huis kopen in Wormerveer

Is Westknollendam voor jou dé droomplek en kun je niet wachten om daar je ‘thuis’ te maken? De zoektocht naar een woning kan helaas een langdurig traject zijn. Daarom gaan we stap voor stap aan de slag. Allereerst brengen we je wensen in kaart. Wat mag er niet ontbreken aan je volgende woning? En wat wil je absoluut niet? Aan de hand van jouw antwoorden, houden we je op de hoogte van relevante woningen in Wormerveer. Mochten je wensen gaandeweg veranderen, dan is dat geen probleem. We bewegen graag met je mee tijdens jouw zoektocht. 

Staat de perfecte woning tussen ons aanbod in Wormerveer? Dan plannen we direct een bezichtiging in. Tijdens deze bezichtiging krijg je voldoende tijd om rustig rond te kijken en een goed gevoel te krijgen bij de woning. Ben je razend enthousiast? Dan gaan we aan de hand van de juiste strategie onderhandelen voor het beste bedrag. Komen we tot een akkoord, dan ondersteunen wij je in alle vervolgstappen. We kunnen eventueel ook je hypotheek in Wormerveer regelen. 

Bij Bert van Vulpen helpen wij je om wél te kopen. Dit zodat jij een stap dichter bent bij je droomwoning.

Huis verkopen in Westknollendam 

Als makelaar in Westknollendam, helpen wij je ook graag met het verkopen van je woning voor de best mogelijke prijs. Aan de hand van een gratis waardebepaling formuleren we een persoonlijke verkoopstrategie.

Als je jouw woning voor de beste prijs wilt verkopen, moet de presentatie goed zijn. We geven je dan ook graag advies over hoe je jouw woning in de spotlight kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van hoogwaardige foto’s en een VR-video. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw woning een mooie plek op Funda krijgt en promoten we deze op al onze social media kanalen. We hebben een groot netwerk in Wormerveer waardoor we de juiste kopers snel kunnen bereiken. Blijkt het ons toch niet te lukken om jouw woning in Wormerveer te verkopen, dan volgt er ook geen rekening. No cure, no pay. Dit geldt ook voor de intrekkingskosten. 

Benieuwd of dit hét moment voor jou is om je woning te verkopen? Onze specialisten denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies.

Bert van Vulpen als all-in-one makelaar in Wormerveer

Ons team van makelaars staat graag voor je klaar. Niet alleen voor het kopen of verkopen van je woning, maar ook voor je hypotheek, verzekeringen én je verhuizing. Met Bert van Vulpen als all-in-one makelaar in Westknollendam, heb je alles direct voor elkaar. Wat je van ons kunt verwachten?

  • Alle expertise en kennis onder één dak
  • Persoonlijk betrokken
  • Een groot netwerk
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Jarenlange ervaring

Ben je enthousiast over een samenwerking met ons als makelaar in Wormerveer? Stuur ons dan een bericht via het formulier op deze pagina. We zijn benieuwd hoe we je het beste kunnen helpen als makelaar in Wormerveer.

Andere plaatsen in de regio Zaanstad


Woningen in Wormerveer

Verkocht

Franklinstraat 42 Wormerveer 1521 TD

€ 225.000,- k.k.
OPENHUIS op 1 mei 2023 tussen 14:45-16:15 uur (geen afspraak nodig!) Starters en senioren opgelet! Dit keurig onderhouden, praktisch ingerichte, instapklare appartement is nu te koop. De woning heeft een eigen ingang via een beschutte binnenplaats en een gezellige achtertuin,.. Meer lezen
Verkocht

Wandelweg 56N Wormerveer 1521 AH

€ 325.000,- k.k.
Wees er snel bij! Ruim en licht INSTAPKLAAR 3-kamerappartement (2016) met overdekt balkon op een prachtige locatie in een goed onderhouden kleinschalig appartementencomplex. De woning ligt op de derde verdieping en kijkt uit op een park. De woning heeft de.. Meer lezen
Verkocht

Wandelweg 58c Wormerveer 1521 AH

€ 289.000,- k.k.
Modern, energiezuinig en gelijkvloers wonen met een grote eigen tuin met parkeerplaats op een steenworpafstand van (het openbaar vervoer naar) Amsterdam, met deze woning kan het! Op een markante locatie pal tegenover het Wilhelminapark, staat het moderne appartementencomplex Villa Overbosch.. Meer lezen

Naamloos-2