Naamloos-2

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Koog aan de Zaan?

Op deze pagina vind je alle informatie over Koog aan de Zaan en over onze dienstverlening.

Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Koog aan de zaan betekent dat je hoogstwaarschijnlijk je huis wilt verkopen. Een logische vraag die je jezelf dan stelt, is natuurlijk voor welke vraagprijs je je huis kunt aanbieden. Daar helpen wij je als verkoopmakelaar in Koog aan de zaan graag mee. Om je meer inzicht in de woningmarkt te geven, hebben wij wat interessante gegevens over Koog aan de zaan verzameld.

Wist je dat de gemiddelde vraagprijs voor een huis in Koog aan de zaan € 390.895 is? En dat de gemiddelde verkoopduur van huizen in Koog aan de zaan 25 dagen is? Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. De meeste woningen in Koog aan de zaan hebben een woningprijs van 300.000-350.000, maar ook woningen in de prijsklasse 200.000-250.000 vind je hier veel. De meeste woningen in Koog aan de zaan zijn eengezinswoningen, maar ook benedenwoningen komen hier veel voor.

Ook valt er veel te zeggen over de vierkante meterprijs van woningen in deze plaats. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Koog aan de zaan is € 2.844. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 2.673.

Over verkoopmakelaar in Koog aan de Zaan

Geïnteresseerd in meer demografische informatie over Koog aan de zaan? Die kunnen wij je ook geven! Koog aan de zaan is gelegen in de gemeente Zaanstad, Noord-Holland. Bij CBS is bekend dat hier 11.260 inwoners wonen. Daarom wordt deze plaats als dorp gezien. In Koog aan de zaan zijn de meeste inwoners tussen de 45-64 jaar oud, maar ook wonen hier veel mensen in de leeftijdscategorie 25-44. Het percentage gezinnen met kinderen is 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als verkoopmakelaar in Koog aan de zaan weten wij wat er op woningmarkt gebeurt. Schakel je ons in, dan gebruiken wij onze marktkennis om voor jou de beste verkoopstrategie en de best mogelijke vraagprijs te bepalen. Wij zorgen voor veel reacties en zullen scherp voor je onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!

Wij garanderen onder andere een persoonlijke verkoopstrategie, hypotheekadvies op maat bij onze hypotheekadviseurs en een uitgebreid netwerk. Helpen we niet? Dan betaal jij niet. We werken op basis van no cure, no pay.

Zoek je een verkoopmakelaar in Koog aan de zaan? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Andere plaatsen in de regio ZaanstadNaamloos-2