Naamloos-2

Op zoek naar je droomhuis? De plek waar je je thuisvoelt? Die zoektocht kan soms op de drukke woningmarkt erg lastig zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Duivendrecht denken we met je mee, geven je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Duivendrecht nou zo bijzonder?

Duivendrecht is een plaats gelegen in de gemeente Ouder-Amstel, Noord-Holland. Volgens het CBS wonen er in dorp 4.930 inwoners. Het grootste deel van de inwoners van Duivendrecht zijn tussen de 45-64 jaar oud, maar ook vind je hier veel mensen in de leeftijdscategorie 25-44. Het percentage gezinnen met kinderen is in deze plaats 40%.

Over aankoopmakelaar in Duivendrecht

Als je interesse hebt in het kopen van een huis in Duivendrecht wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Want hoe zit het hier eigenlijk met de woningprijzen? En wat voor type woningen vind je hier?

In Duivendrecht vind je vooral woningen met een woningprijs van 300.000-350.000 en 250.000-300.000. Het is dan ook niet gek dat de gemiddelde vraagprijs voor een woning in Duivendrecht € 435.231 is. De gemiddelde vierkante meterprijs van huizen in deze plaats is € 3.747. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 3.486.

Verder vind je in deze plaats vooral bovenwoningen en portiekflats. De verkoopduur van woningen in Duivendrecht is gemiddeld 10 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland.

Waarom Bert van Vulpen?

Heb jij je droomhuis gevonden? Dan gaan wij graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wil is het te laat ontdekken van verborgen gebreken of achteraf geconfronteerd worden met hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden.

Zorgeloos een huis aankopen in Duivendrecht? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Duivendrecht


Woningen in Duivendrecht


Naamloos-2