Naamloos-2

Op zoek naar je droomhuis? De plek waar je je thuisvoelt? Die zoektocht kan soms op de drukke woningmarkt erg lastig zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Jisp denken we met je mee, geven je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Jisp nou zo bijzonder?

Jisp is een plaats gelegen in de gemeente Wormerland, Noord-Holland. Volgens het CBS wonen er in dorp 1.130 inwoners. Het grootste deel van de inwoners van Jisp zijn tussen de 45-64 jaar oud, maar ook vind je hier veel mensen in de leeftijdscategorie 65 en ouder. Het percentage gezinnen met kinderen is in deze plaats 37%.

Over aankoopmakelaar in Jisp

Als je interesse hebt in het kopen van een huis in Jisp wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Want hoe zit het hier eigenlijk met de woningprijzen? En wat voor type woningen vind je hier?

In Jisp vind je vooral woningen met een woningprijs van 400.000-500.000 en 150.000-200.000. Het is dan ook niet gek dat de gemiddelde vraagprijs voor een woning in Jisp € 1.070.704 is. De gemiddelde vierkante meterprijs van huizen in deze plaats is € 5.162. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 4.926.

Verder vind je in deze plaats vooral eengezinswoningen en woonboederijen. De verkoopduur van woningen in Jisp is gemiddeld 65 dagen. Dit is langzamer dan het gemiddelde van Nederland.

Waarom Bert van Vulpen?

Heb jij je droomhuis gevonden? Dan gaan wij graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wil is het te laat ontdekken van verborgen gebreken of achteraf geconfronteerd worden met hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden.

Zorgeloos een huis aankopen in Jisp? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Jisp


Woningen in Jisp

Weiver 41 Jisp 1546 LA

€ 825.000,- k.k.
***See below for english*** Comfortabel, ruim vrijstaand herenhuis, met vanuit de sfeervolle, multifunctionele woon-/slaapkamer op de eerste verdieping een adembenemend vrij uitzicht over de polder. Dit fraaie huis telt drie.. Meer lezen
Verkocht

Polder 2 Wormer 1531 NL

€ 275.000,- k.k.
*** English summary below*** Zin in een creatieve uitdaging? Deze aantrekkelijke eengezinswoning is bouwkundig in uitstekende staat en biedt de nieuwe bewoners volop de mogelijkheid de woning naar eigen inzicht.. Meer lezen

Naamloos-2