Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn huis verkopen in Akersloot?”

Graag zelfs! Als je je appartement of huis in Akersloot wilt verkopen, betekent dit dat je een spannende tijd tegemoet gaat. Het huis verkopen waar je zolang in hebt gewoond, blijft een grote stap. Ook wil je immers je huis verkopen voor de beste prijs. Als verkoopmakelaar kunnen wij je helpen om je woning in Akersloot in de spotlight te zetten.

Bij Bert van Vulpen bepalen wij voor jou de beste verkoopstrategie en de beste vraagprijs. En hoe we dat voor jou kunnen realiseren? Wij beschikken over:

  • Alle expertises onder één dak
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Wil jij jouw huis verkopen? Wij staan voor je klaar.

Verkoopmakelaar in Akersloot

Een woning of bedrijfspand verkopen is vakwerk. Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken in Akersloot staan we bekend om onze kennis van de regionale woningmarkt, goede verkoopstrategie en actieve houding. Met ons grote netwerk weten we het overgrote deel van de kopers in Akersloot te vinden. Daarnaast werken wij met een scherpe courtage.

Twijfel jij of dit het juiste moment is om je huis te verkopen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij kijken naar je situatie en adviseren je over wat jij het beste kunt doen met jouw woning.

Jouw woning op Funda

Wil je je huis of appartement in Uitgeest verkopen? Dan moet je opvallen. En dat doe je tegenwoordig vooral online. Wij benutten op Funda de beste positie door jouw woning te presenteren aan de hand van statistische gegevens. Jouw woning in Uitgeest zal dus uitstekend zichtbaar zijn. 

En dat belooft veel goeds, aangezien Funda maandelijks miljoenen bezoekers telt. 

Woning in Akersloot kopen

Ben jij ervan overtuigd dat Bert van Vulpen jouw verkoopmakelaar in Akersloot is? Vraag dan een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek aan via het contactformulier op deze pagina. Na dit verkoopgesprek kun je een realistische vraagprijs bepalen en jouw woning voor de beste prijs verkopen. Dit geeft je direct zekerheid over een eventuele volgende stap, bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe woning in Amstelveen. Wij helpen je om wél je droomhuis te kopen.

Voor vragen kun je contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor. Wij staan 24/7 voor je klaar. 

Heb je je huis verkocht in Akersloot, dan wil je misschien wel op zoek naar een nieuw huis. Waarbij je je huidige hypotheek meeneemt, of juist niet. Je wilt je huis bovendien goed verzekeren. Weet dat wij jou overal bij kunnen ondersteunen en helpen. Wij hebben alle expertise en kennis onder één dak. Dit maakt dat je bij ons terecht kunt voor het kopen en verkopen van je woning, maar ook voor advies over het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij jouw wensen sneller kunnen realiseren. Bij Bert van Vulpen ontzorgen wij je van A tot Z.


Koopwoningen in Akersloot

Rijksweg 94 Limmen 1906 BK

€ 450.000,- k.k.
Ben je op zoek naar een vrijstaande, karakteristieke woning (1928) met tuin en garage? Dan is deze sfeervolle woning zeker iets voor jou! Het huis is uitgebouwd en de laatste jaren op veel punten aangepakt. Daarnaast heb je een heerlijke.. Meer lezen
Verkocht

Binnenvenstraat 3 Uitgeest 1911 TK

€ 435.000,- k.k.
Deze ruime woning met een moderne uitstraling is uitstekend onderhouden en direct te betrekken. Deze fijne woning met voortuin en diepe achtertuin ligt op een ideale, veilige plek in een kindvriendelijke buurt. Hier kan het genieten meteen beginnen! We nemen.. Meer lezen
Verkocht

Geesterduinweg 21 Castricum 1902 CB

€ 795.000,- k.k.
Op de eerste verdieping van een uitstekend onderhouden kleinschalig appartementencomplex is dit ruime, stijlvolle en INSTAPKLAAR 4-kamerappartement te koop. De woning is zeer comfortabel en sfeervol en je hebt hier heerlijk de ruimte. De woning heeft op drie plaatsen toegang.. Meer lezen
Verkocht

Zevenhuizerlaan 2f Heiloo 1851 MV

€ 425.000,- k.k.
Rustig wonen in een uniek gelegen INSTAPKLAAR 3-kamerappartement met zeer ruim balkon. De woning is aan de achterkant van het gebouw gelegen. De woning ligt in een fraai, kleinschalig project en is in 2019 opgeleverd. Je kunt deze uitstekend onderhouden.. Meer lezen
Naamloos-2