Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Oostzaan zijn?” 

Graag zelfs! Ben je op zoek naar een makelaar in Oostzaan voor het kopen of verkopen van een woning? Laat ons dan weten wat we voor je kunnen betekenen. Of het nou gaat om het aankopen, verkopen of taxeren van je woning: we helpen je graag. Het leveren van persoonlijke service is voor ons erg belangrijk. We zullen je dus zo goed mogelijk helpen en adviseren, of je nu een starter bent, of een exclusieve woning zoekt. 

Huis kopen in Oostzaan 

Is Oostzaan voor jou dé droomplek en kun je niet wachten om daar je ‘thuis’ te maken? De zoektocht naar een woning kan helaas een langdurig traject zijn. Daarom gaan we stap voor stap aan de slag. Allereerst brengen we je wensen in kaart. Wat mag er niet ontbreken aan je volgende woning? En wat wil je absoluut niet? Aan de hand van jouw antwoorden, houden we je op de hoogte van relevante woningen in Oostzaan. Mochten je wensen gaandeweg veranderen, dan is dat geen probleem. We bewegen graag met je mee tijdens jouw zoektocht. 

Staat de perfecte woning tussen ons aanbod in Oostzaan? Dan plannen we direct een bezichtiging in. Tijdens deze bezichtiging krijg je voldoende tijd om rustig rond te kijken en een goed gevoel te krijgen bij de woning. Ben je razend enthousiast? Dan gaan we aan de hand van de juiste strategie onderhandelen voor het beste bedrag. Komen we tot een akkoord, dan ondersteunen wij je in alle vervolgstappen. We kunnen eventueel ook je hypotheek in Oostzaan regelen. 

Bij Bert van Vulpen helpen wij je om wél te kopen. Dit zodat jij een stap dichter bent bij je droomwoning.

Huis verkopen in Oostzaan 

Als makelaar in Oostzaan, helpen wij je ook graag met het verkopen van je woning voor de best mogelijke prijs. Aan de hand van een gratis waardebepaling formuleren we een persoonlijke verkoopstrategie.

Als je jouw woning voor de beste prijs wilt verkopen, moet de presentatie goed zijn. We geven je dan ook graag advies over hoe je jouw woning in de spotlight kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van hoogwaardige foto’s en een VR-video. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw woning een mooie plek op Funda krijgt en promoten we deze op al onze social media kanalen. We hebben een groot netwerk in Oostzaan waardoor we de juiste kopers snel kunnen bereiken. Blijkt het ons toch niet te lukken om jouw woning in Oostzaan te verkopen, dan volgt er ook geen rekening. No cure, no pay. Dit geldt ook voor de intrekkingskosten. 

Benieuwd of dit hét moment voor jou is om je woning te verkopen? Onze specialisten denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies.

Bert van Vulpen als all-in-one makelaar in Oostzaan 

Ons team van makelaars staat graag voor je klaar. Niet alleen voor het kopen of verkopen van je woning, maar ook voor je hypotheek, verzekeringen én je verhuizing. Met Bert van Vulpen als all-in-one makelaar in Oostzaan, heb je alles direct voor elkaar. Wat je van ons kunt verwachten?

  • Alle expertise en kennis onder één dak
  • Persoonlijk betrokken
  • Een groot netwerk
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Jarenlange ervaring

Ben je enthousiast over een samenwerking met ons als makelaar in Oostzaan? Stuur ons dan een bericht via het formulier op deze pagina. We zijn benieuwd hoe we je het beste kunnen helpen als makelaar in Oostzaan.

Andere plaatsen in de buurt van Oostzaan


Woningen in Oostzaan

Verkocht

Paling 9 Oostzaan 1511 LK

€ 535.000,- k.k.
Wat een fijne woning is dit! Ruim, INSTAPKLAAR en sfeervol! Dit wordt meteen genieten in deze woning met onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. Het huis is in 2021 voorzien van een uitbouw en op vele punten totaal gerenoveerd, zoals een nieuwe.. Meer lezen

Kievit 13 Oostzaan 1511 KV

€ 650.000,- k.k.
Wat een ruimte heb je in deze fantastisch mooie woning op een heerlijk rustige plek! Het huis is hoogwaardig afgewerkt en prima onderhouden. De ruime, geschakelde woning heeft een bijzondere architectuur en veel buitenruimte. Auto’s (2 á 3) kun je.. Meer lezen
Verkocht

Oost-Dorsch 140 Zaandam 1504 BP

€ 265.000,- k.k.
Wat een schitterend uitzicht heb je hier! Dit ruime en lichte, sfeervolle 2-kamerappartement ligt op de 14e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex en biedt zowel aan de west- als de oostkant een prachtig uitzicht over de omgeving. Het appartement.. Meer lezen

Naamloos-2