Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Oostzaan? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt!  In Oostzaan is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 572.934. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostzaan is 31 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Oostzaan hebben een woningprijs van 300.000-350.000. Ook woningen in de prijsklasse 250.000-300.000 vind je in Oostzaan veel.

In Oostzaan vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar benedenwoningen vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Oostzaan is € 4.087. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.956.

Over makelaar in Oostzaan

Oostzaan is een plaats in de gemeente Oostzaan, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 9.757 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Oostzaan is het percentage gezinnen met kinderen 41%. 

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Oostzaan kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Oostzaan? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Oostzaan


Woningen in Oostzaan

Verkocht onder voorbehoud

Waterput 42 Oostzaan 1511 JC

€ 350.000,- k.k.
Keurig onderhouden, comfortabele en ruime eengezinswoning met lichte living met open keuken, drie royale slaapkamers, dakkapel, keurig sanitair, voortuin en zonnige achtertuin op het zuiden. Je kunt hier al vroeg.. Meer lezen

Naamloos-2