Naamloos-2

Bert van Vulpen - Makelaar Zaandam“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Zaandam zijn?”

Ja zeker, zoek niet verder! Wij helpen door het gehele proces bij de aankoop en verkoop van je huis in Zaandam en omstreken. Onze erkende makelaars zijn specialisten in het verkopen, aankopen en taxeren van huizen of bedrijfspanden. We kennen de buurt goed en maken gebruik van een groot en krachtig netwerk. Daarnaast behoren we tot de top 100 van bijna 5000 makelaars.

Makelaar nodig? Neem contact met ons op!

Maak een vrijblijvende afspraak

Met onze bewezen, persoonlijke aanpak bereiken we als makelaar in Zaandam altijd het beste resultaat. Zo hebben we de titel ‘beste verkoopmakelaar in Zaanstad’ verdiend.

Erkende makelaar in Zaandam en de Zaanstreek

Omdat we ruim 27 jaar ervaring hebben als makelaar in Zaandam, weten wij dat de Zaanse buurten behoorlijk van elkaar verschillen. Maar of je nu een huis wilt (ver)kopen in bijvoorbeeld ’t Kalf, Kogerveld, Oud West of de Russische Buurt, wat alle buurten gemeen hebben is dat de meeste huizen erg populair zijn. Zeker nu het topdrukte is op de huizenmarkt. En daar weten wij als makelaar in Zaandam goed op in te spelen.

De huizenprijzen in Zaandam, de gemeente Zaanstad en breder de Zaanstreek, zijn de afgelopen periode één van de sterkst stijgende van ons land gebleken. Een woning kopen of verkopen in Zaandam vraagt daarom om relevante en actuele kennis van de woningmarkt per buurt. Het is dus raadzaam om altijd een erkende makelaar in de arm te nemen als je je op de Zaanse woningmarkt begeeft. Bert van Vulpen is een erkende en ervaren makelaar in Zaandam met een groot netwerk en jarenlange ervaring. Schakel daarom met een gerust hart onze hulp in bij de (ver)koop van je woning in Zaandam.

Bert van Vulpen is ook actief als makelaar in Koog aan de Zaanmakelaar Amsterdam en makelaar Amstelveen.

Huis kopen in Zaandam

Ben je van plan om een huis te kopen in Zaandam? Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Met topdrukte op de woningmarkt en de daaruit voortkomende stijgende prijzen, kan het vinden van je droomhuis lastig zijn. We helpen je door deze uitdagingen van A tot Z om een woning naar je wensen en behoeften te kopen.

Als aankoopmakelaar in Zaandam zorgen we er als eerste voor dat jouw wensen goed in kaart worden gebracht. We gaan alleen op zoek gaan naar jouw droomwoning als we je woonwensen scherp hebben. Vinden we een geschikte woning? Dan zorgen we ervoor dat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van dit nieuwe aanbod. Heb je interesse in de woning? Dan handelen onze makelaars in Zaandam snel én verstandig, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Onze hypotheekadviseurs helpen je met het berekenen van je maximale leenbedrag en de maandlasten voor je hypotheek.

Wil je overgaan tot koop, dan begeleiden we je als aankoopmakelaar in Zaandam van het begin tot het eind. We adviseren je over de strategie, voeren onderhandelingen uit en als er een akkoord is, kijken we de koopakte voor je na. Wij helpen je als makelaar voor tot je de sleutel hebt!

Huis in Zaandam kopen? Bekijk hier ons huidige aanbod koopwoningen in Zaandam.

Huis verkopen in Zaandam

Wil jij je woning verkopen? Dan staan wij als makelaar in Zaandam graag voor je klaar. We begrijpen dat het verkopen van je woning niet niks is, dus helpen we je graag gedurende het hele verkoopproces. We hebben al veel huizen en appartementen in Zaandam en omstreken verkocht. Zo veel, dat we inmiddels de best verkopende makelaar van de Zaanstreek en Amstelveen zijn. We hebben een groot netwerk, waardoor we 80% van de kopers kennen. En als we de koper van jouw woning nog niet kennen, zoeken we verder.

Als makelaar in Zaandam gaan we bij de verkoop van jouw woning altijd volgens een aantal stappen te werk. Zo verzorgen we een gratis verkoopgesprek van jouw huis, zorgen we voor een persoonlijke verkoopstrategie en zorgen we ervoor dat jouw huis goed zichtbaar wordt op Funda en diverse social media kanalen met hoogwaardige kwaliteit foto’s en standaard VR-video. We onderhandelen voor de best mogelijke verkoopprijs en staan we graag voor je klaar met hypotheekadvies op maat en hulp met (eventuele) restschuld. Krijgen wij het als makelaar niet voor elkaar om jouw woning in Zaandam te verkopen? Dan geldt: no cure, no pay en géén intrekkingskosten.

Wil je jouw woning in Zaandam of omstreken verkopen? Dan is Bert van Vulpen de erkende makelaar in Zaandam die je zoekt.

Overige diensten als makelaar in Zaandam

Wij staan als makelaar niet enkel voor je klaar als je een woning wilt (ver)kopen. Wij geven namelijk ook advies over onder andere hypotheken en verzekeringen. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise onder één dak; van de verkoop van nieuwbouwprojecten tot hulp bij je inkomstenbelastingaangifte en het laten taxeren van een woning. En die expertise levert jou groot voordeel op: natuurlijk financieel, maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Als makelaar in Zaandam ontzorgen je graag op alle vlakken!

Waarom Van Vulpen als makelaar?

Ben je op zoek naar een makelaar in Zaandam? Dan ben je bij Bert van Vulpen aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang een erkende makelaar en helpen je bij het gehele proces bij de ver- of aankoop van jouw woning.

 • Alle expertise en kennis onder één dak
 • Een groot netwerk
 • Ontzorgen van A tot Z
 • Jarenlange ervaring

Hulp van Bert Van Vulpen als makelaar

Wil je een huis kopen of verkopen in Zaandam? Kom gerust langs bij ons kantoor aan de Provincialeweg 174-176 . Als erkende makelaar in Zaandam helpen wij je graag bij het vinden van een aangename en betaalbare woning in Zaandam of omstreken, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs. Wil jij weten wat de verkoopprijs van jouw woning is of wil je in de nabije toekomst een huis gaan kopen? Vraag dan vrijblijvend een gratis verkoopgesprek aan of neem contact op!

Contact gegevens

Andere kantoren: Krommenie, Amsterdam, Amstelveen

Openingstijden

 • Maandag – 09:00 tot 17:30
 • Dinsdag – 09:00 tot 17:30
 • Woensdag – 09:00 tot 17:30
 • Donderdag – 09:00 tot 17:30
 • Vrijdag – 09:00 tot 17:30
 • Zaterdag – 09:00 tot 17:30
 • Zondag  – Gesloten

buiten openingstijden werken wij op afspraak.

Bert van Vulpen - Makelaar Zaandam

Contact gegevens

Andere kantoren: Krommenie, Amsterdam, Amstelveen

 • Zaandam scoort gemiddeld een 9.5
  Dit is het gemiddelde cijfer uit 328 beoordelingen

 • 9
  Mevr. Van Marle
  Fijn team met ieder hun expertise, alles onder 1 dak. Er wordt meegedacht en concrete afspraken gemaakt. Wij bedanken Bert van Vulpen makelaars voor hun begeleiding tijdens de verkoop van de woning,.
  30-09-2020

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   9

  • Service en begeleiding
   Service
   8

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   9

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   8

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 10
  Anoniem
  Bert van Vulpen helped me navigate the dutch housing market.
  As an expat there were things I was not used to. They advised me trough out the process and helped me get my house.
  22-09-2020

  • Bereikbaarheid en communicatie
   Communicatie
   10

  • Onderhandeling en resultaat
   Resultaat
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 9
  Anoniem
  Het was een fijne samenwerking. De makelaar was erg duidelijk en het kantoor is goed bereikbaar, ook spoedvragen/verzoeken werden gelijk opgepakt.
  22-09-2020

  • Bereikbaarheid en communicatie
   Communicatie
   9

  • Onderhandeling en resultaat
   Resultaat
   9

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   9

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   9

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen


Naamloos-2