Naamloos-2

Op zoek naar je droomhuis? De plek waar je je thuisvoelt? Die zoektocht kan soms op de drukke woningmarkt erg lastig zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Koog aan de zaan denken we met je mee, geven je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Koog aan de zaan nou zo bijzonder?

Koog aan de zaan is een plaats gelegen in de gemeente Zaanstad, Noord-Holland. Volgens het CBS wonen er in dorp 11.260 inwoners. Het grootste deel van de inwoners van Koog aan de zaan zijn tussen de 45-64 jaar oud, maar ook vind je hier veel mensen in de leeftijdscategorie 25-44. Het percentage gezinnen met kinderen is in deze plaats 37%.

Over aankoopmakelaar in Koog aan de zaan

Als je interesse hebt in het kopen van een huis in Koog aan de zaan wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Want hoe zit het hier eigenlijk met de woningprijzen? En wat voor type woningen vind je hier?

In Koog aan de zaan vind je vooral woningen met een woningprijs van 300.000-350.000 en 200.000-250.000. Het is dan ook niet gek dat de gemiddelde vraagprijs voor een woning in Koog aan de zaan € 390.895 is. De gemiddelde vierkante meterprijs van huizen in deze plaats is € 2.844. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 2.673.

Verder vind je in deze plaats vooral eengezinswoningen en benedenwoningen. De verkoopduur van woningen in Koog aan de zaan is gemiddeld 25 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland.

Waarom Bert van Vulpen?

Heb jij je droomhuis gevonden? Dan gaan wij graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wil is het te laat ontdekken van verborgen gebreken of achteraf geconfronteerd worden met hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden.

Zorgeloos een huis aankopen in Koog aan de zaan? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Koog aan de zaan


Woningen in Koog aan de zaan


Naamloos-2