Naamloos-2

Ben je op zoek naar je droomhuis in Koog aan de Zaan?

In de drukke woningmarkt kan deze zoektocht aardig lastig zijn. Gelukkig staan wij klaar om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Koog aan de zaan denken we met je mee, geven we je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Koog aan de zaan nou dé plek voor jou?

Bert ondersteunt je hier graag bij als aankoopmakelaar. Je bent bij Bert van Vulpen aan het juiste adres voor advies over het kopen of verkopen, hypotheken en verzekeringen. Ons doel is om jou geheel te ontzorgen. Dit doen we dankzij al onze expertises onder één dak:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Wil jij met een persoonlijke aanpak eindelijk tot jouw droomwoning komen? Bert helpt je wél te kopen.

Maak een vrijblijvende afspraak 

En krijg binnen 1 uur antwoord tijdens onze kantooruren!

Over aankoopmakelaar in Koog aan de Zaan

Koog aan de Zaan is een plaats in het prachtige Noord-Holland. Wonen in Koog aan de Zaan heeft verschillende voordelen. Zo ben je met de auto of de trein binnen een mum van tijd in de grote stad of in één van de prachtige omliggende natuurgebieden. De leeftijdscategorie in Koog aan de Zaan is vrij divers wat het aantrekkelijk wonen maakt voor zowel jonge gezinnen als oudere.

Als je eraan zit te denken om een huis te kopen in Koog aan de Zaan, wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Interessant om te weten is dat je in Koog aan de zaan vooral eengezinswoningen en portiekflats kunt vinden. 

Waarom Bert van Vulpen?

Heb je eindelijk je droomhuis gevonden? Dan gaan we graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wilt, is dat je achteraf geconfronteerd wordt met verborgen gebreken en hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden. Nog geen verzekering voor ogen? Geen probleem, wij helpen je graag! Doordat wij alle expertises onder één dak hebben, kan je er bij Bert van Vulpen op rekenen dat je van A tot Z geheel wordt ontzorgd.

Dus, zorgeloos een huis aankopen in Koog aan de zaan? Maak dan een vrijblijvende afspraak door contact op te nemen en ons formulier in te vullen of door te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Koog aan de Zaan


Woningen in Koog aan de zaan

Verkocht onder voorbehoud

Ellekampzoom 65 Koog aan de Zaan 1541 XM

€ 325.000,- k.k.
Ben je op zoek naar een uitstekend onderhouden 3-kamerappartement? Deze mooie MAISONNETTE komt dan zeker in aanmerking. Het rustig gelegen huis met balkon bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig, goed onderhouden appartementencomplex. De woning ligt.. Meer lezen

Naamloos-2