Naamloos-2

Ben je op zoek naar je droomhuis in Ouderkerk aan de Amstel? In de drukke woningmarkt kan deze zoektocht aardig lastig zijn. Gelukkig staan wij klaar om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Ouderkerk aan de Amstel denken we met je mee, geven we je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Ouderkerk aan de Amstel nou dé plek voor jou?

Bert ondersteunt je hier graag bij als aankoopmakelaar. Je bent bij Bert van Vulpen aan het juiste adres voor advies over het kopen of verkopen, hypotheken en verzekeringen. Ons doel is om jou geheel te ontzorgen. Dit doen we dankzij al onze expertises onder één dak:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Wil jij met een persoonlijke aanpak eindelijk tot jouw droomwoning komen? Bert helpt je wél te kopen.

Over aankoopmakelaar in Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel is een plaats in het prachtige Noord-Holland. Wonen in Ouderkerk aan de Amstel heeft verschillende voordelen. Zo ben je met de auto of de trein binnen een mum van tijd in de grote stad of in één van de prachtige omliggende natuurgebieden. De leeftijdscategorie in Ouderkerk aan de Amstel is vrij divers wat het aantrekkelijk wonen maakt voor zowel jonge gezinnen als oudere.

Als je eraan zit te denken om een huis te kopen in Ouderkerk aan de Amstel, wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Interessant om te weten is dat je in Ouderkerk aan de Amstel vooral eengezinswoningen en portiekflats kunt vinden. De verkoopduur van woningen in Ouderkerk aan de Amstel is gemiddeld 25 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland.

Waarom Bert van Vulpen?

Heb je eindelijk je droomhuis gevonden? Dan gaan we graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wilt, is dat je achteraf geconfronteerd wordt met verborgen gebreken en hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden. Nog geen verzekering voor ogen? Geen probleem, wij helpen je graag! Doordat wij alle expertises onder één dak hebben, kan je er bij Bert van Vulpen op rekenen dat je van A tot Z geheel wordt ontzorgd.

Dus, zorgeloos een huis aankopen in Ouderkerk aan de Amstel? Maak dan een vrijblijvende afspraak door contact op te nemen en ons formulier in te vullen of door te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel


Woningen in Ouderkerk aan de Amstel

Verkocht

Fideliolaan 214 Amstelveen 1183 PS

€ 285.000,- k.k.
**English below** Ideaal 2-kamerappartement voor starters of senioren! Dit mooie, rustige gelegen appartement met vrij uitzicht is INSTAPKLAAR en goed geïsoleerd. Het ligt op de 3e verdieping van een keurig onderhouden kleinschalig appartementencomplex met voldoende gratis parkeerruimte. Is je belangstelling.. Meer lezen
Verkocht onder voorbehoud

Fideliolaan 73 Amstelveen 1183 PH

€ 569.000,- k.k.
**English text below** Dit is het huis waar je naar op zoek bent! Een uitstekend onderhouden, ruime woning met mogelijkheden. Je kunt dit huis namelijk nog helemaal naar je eigen ideeën aanpassen en stylen. De woning met een degelijke basis.. Meer lezen

Naamloos-2