Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn huis verkopen in Zaandam?”

Als je je appartement of huis in Zaandam wilt verkopen, betekent dit dat je een spannende tijd tegemoet gaat. Het huis verkopen waar je in hebt gewoond, blijft een grote stap. Ook wil je het huis verkopen voor de beste prijs. Als verkoopmakelaar helpen we je om je woning in Zaandam in de spotlight te zetten.

Bij Bert van Vulpen zetten we de beste verkoopstrategie uit en de beste vraagprijs. Hoe realiseren we dit? We beschikken over:

  • Alle expertises onder één dak
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Wil jij jouw huis verkopen? Wij helpen je van A tot Z.

Verkoopmakelaar in Zaandam 

Een woning of bedrijfspand verkopen is vakwerk. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken in Zaandam staan we bekend om onze kennis van de regionale woningmarkt, goede verkoopstrategie en actieve houding. Met ons grote netwerk weten we een het overgrote deel van de kopers in Zaandam te vinden. Daarnaast werken wij met een scherpe courtage.

Twijfel jij of dit het juiste moment is om je huis te verkopen? Ook op deze vraag geven we je antwoord. We kijken naar je situatie en adviseren je over wat je het beste met je woning kunt doen.

Jouw woning op Funda

Wil je je huis of appartement in Zaandam verkopen? Dan moet je opvallen. En dat doe je tegenwoordig vooral online. We benutten op Funda de beste positie door jouw woning te presenteren aan de hand van statistische gegevens. Jouw woning in Zaandam is dan uitstekend zichtbaar. 

En dat belooft veel goeds, aangezien Funda maandelijks miljoenen bezoekers telt. 

Woning in Zaandam kopen

Je weet nu zeker dat Bert van Vulpen jouw verkoopmakelaar in Zaandam is. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek aan via het contactformulier op deze pagina. Na dit verkoopgesprek kun je een realistische vraagprijs bepalen en je woning voor de beste prijs verkopen. Dit geeft je direct zekerheid over een eventuele volgende stap, bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe woning in Zaandam. We helpen je om wél je droomhuis te kopen.

Voor vragen kun je contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor. Wij staan 24/7 voor je klaar. 

Heb je je huis verkocht in Zaandam, dan wil je misschien wel op zoek naar een nieuw huis. Waarbij je je huidige hypotheek meeneemt, of juist niet. Je wilt je huis bovendien goed verzekeren. Weet dat wij je overal bij kunnen ondersteunen en helpen. We hebben alle nodige expertise en kennis onder één dak. Dit maakt dat je bij ons terecht kunt voor het kopen en verkopen van je woning, maar ook voor advies over het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij je wensen sneller realiseren. Bij Bert van Vulpen ontzorgen wij je van A tot Z.

Ook verkopen wij woningen in:


Naamloos-2