Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn huis verkopen in Zaandam?”

Ja zeker! Los van het feit dat er veel op je afkomt, ben je ook niet de enige in Zaandam die zijn huis te koop zet. Op elke hoek van de straat zie je bordjes ‘te koop’. Maar hoe verkoop je dan toch je huis voor de beste verkoopprijs? En hoe zorg je dat jouw huis opvalt ten opzichte van de rest? Kwestie van de juiste verkoopmakelaar!

Waarom Bert van Vulpen als verkoopmakelaar?

Vastgoed verkopen is vakwerk. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken staan we bekend om onze kennis van de woningmarkt in Zaandam, de gemeente Zaanstad en de Zaanstreek. We hebben een actieve instelling en door onze vele jaren ervaring weten we de juiste  vraagprijs vast te stellen. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waardoor we het overgrote deel van de kopers in Zaandam en omstreken weten te vinden. Bovendien werken wij met een scherpe courtage.

Onze persoonlijke aanpak heeft ons niet voor niets de titel ‘De best verkopende makelaar in Zaanstad’ opgeleverd.

Banner best verkopen de makelaar

 

Nummer 1 op Funda

Je moet opvallen, om je huis in Zaandam te verkopen. Ook online! Door de woning op de juiste manier te presenteren hebben we een nummer 1 positie op Funda. Goed om te weten dat ook jouw woning optimaal zichtbaar is. De website trekt maandelijks immers miljoenen bezoekers.

Help, een restschuld!

Wanneer de hypotheek op je huis hoger is dan de waarde van je woning dan kan het zijn dat je bij de verkoop van je huis met een restschuld blijft zitten. Een restschuld is heel vervelend maar hoeft echter geen probleem te zijn. De makelaars en hypotheekadviseurs van Bert van Vulpen hebben uitgebreide kennis over dit onderwerp en kunnen je onafhankelijk adviseren over jouw mogelijkheden. Bij ons vind je zowel begeleiding bij de verkoop en hypotheekadvies onder één dak. Dat is wel zo handig.

Je woning verkopen in Zaandam of de Zaanstreek?

Vraag via het contactformulier direct een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. Zo kun je een realistische vraagprijs bepalen en je helder zicht op jouw mogelijkheden voor de toekomst.

Lees hier meer over hoe wij jouw woning voor de best mogelijke prijs verkopen. Heb je vragen? Neem gerust contact op met ons kantoor in Zaandam. Wij staan voor je klaar! Ook ’s avonds en in het weekend.

Ook verkopen wij woningen in:


Naamloos-2