Huis verkopen Zaandam

Huis verkopen Zaandam


Je huis in Zaandam verkopen? Los van het feit dat er veel op je afkomt, ben je ook niet de enige in Zaandam die zijn huis te koop zet. Op elke hoek van de straat zie je bordjes ‘te koop’. Hoe verkoop je dan toch je huis voor een goede verkoopprijs? En hoe zorg je dat jouw huis opvalt ten opzichte van de rest? Kwestie van de juiste verkoopmakelaar!

Waarom Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken?

Vastgoed verkopen is vakwerk. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken staan we bekend om onze kennis van de woningmarkt in regio Zaandam, goed gekozen vraagprijzen en actieve instelling. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waardoor we het overgrote deel van de kopers in Zaandam weten te vinden. Bovendien werken wij met een scherpe courtage.

Nummer 1 op Funda

Je moet opvallen, om je huis in Zaandam te verkopen. Ook online! Door de woning op de juiste manier te presenteren hebben we een nummer 1 positie op Funda. Goed om te weten dat ook jouw woning goed zichtbaar is. De website trekt maandelijks miljoenen bezoekers.

Help, een restschuld!

Wanneer de hypotheek op je huis hoger is dan de waarde van je woning dan kan het zijn dat je bij de verkoop van je huis met een restschuld blijft zitten. Een restschuld is heel vervelend maar hoeft echter geen probleem te zijn. De makelaars van Bert van Vulpen hebben uitgebreide kennis over dit onderwerp en kunnen je adviseren over de mogelijkheden.

Huis verkopen

Meer weten over de verkoop van je huis, een gratis waardebepaling laten doen, of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op met ons kantoor in Zaandam.