Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Jisp? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Jisp is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 1.070.704. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jisp is 65 dagen. Dit is langzamer dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Jisp hebben een woningprijs van 400.000-500.000. Ook woningen in de prijsklasse 150.000-200.000 vind je in Jisp veel.

In Jisp vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar woonboederijen vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Jisp is € 5.162. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 4.926.

Over makelaar in Jisp

Jisp is een plaats in de gemeente Wormerland, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 1.130 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 65 en ouder jaar oud. In Jisp is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Jisp kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Jisp? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Jisp


Woningen in Jisp


Naamloos-2