Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Westknollendam?

Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Westknollendam is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 331.010. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westknollendam is 18 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen.

De meeste woningen in Westknollendam hebben een woningprijs van 400.000-500.000. Ook woningen in de prijsklasse 250.000-300.000 vind je in Westknollendam veel. In Westknollendam vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar villa’s vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Westknollendam is € 2.865. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 2.636.

Over makelaar in Westknollendam

Westknollendam is een plaats in de gemeente Zaanstad, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 460 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Westknollendam is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Westknollendam kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken! Op zoek naar een makelaar in Westknollendam? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de regio Zaanstad


Woningen in Westknollendam

Verkocht

Cor Bruijnweg 108 Wormerveer 1521 MC

€ 350.000,- k.k.
INSTAPKLARE eengezinswoning! Deze uitstekend onderhouden woning (1964) met voor- en achtertuin heeft een mooie ligging met veel privacy. De bewoners hebben de laatste jaren veel werk gemaakt van isolatie en renovatie. In deze woning kun je meteen gaan genieten! We.. Meer lezen

Naamloos-2