Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Akersloot zijn?”

Graag zelfs! Ben je op zoek naar een makelaar in Uitgeest voor het kopen of verkopen van een woning? Laat ons dan weten wat we voor je kunnen betekenen. Of het nou gaat om het aankopen, verkopen of taxeren van je woning: we helpen je graag. Het leveren van persoonlijke service is voor ons erg belangrijk. We zullen je dus zo goed mogelijk helpen en adviseren, of je nu een starter bent, of een exclusieve woning zoekt. 

De hoogste prijs voor uw woning als u een Amsterdammer of Expat als koper wilt.

Huis kopen in Akersloot

Is Akersloot voor jou dé droomplek en kun je niet wachten om daar je ‘thuis’ te maken? De zoektocht naar een woning kan helaas een langdurig traject zijn. Daarom gaan we stap voor stap aan de slag. Allereerst brengen we je wensen in kaart. Wat mag er niet ontbreken aan je volgende woning? En wat wil je absoluut niet? Aan de hand van jouw antwoorden, houden we je op de hoogte van relevante woningen in Uitgeest. Mochten je wensen gaandeweg veranderen, dan is dat geen probleem. We bewegen graag met je mee tijdens jouw zoektocht. 

Staat de perfecte woning tussen ons aanbod in Akersloot? Dan plannen we direct een bezichtiging in. Tijdens deze bezichtiging krijg je voldoende tijd om rustig rond te kijken en een goed gevoel te krijgen bij de woning. Ben je razend enthousiast? Dan gaan we aan de hand van de juiste strategie onderhandelen voor het beste bedrag. Komen we tot een akkoord, dan ondersteunen wij je in alle vervolgstappen. We kunnen eventueel ook je hypotheek in Akersloot regelen. 

Bij Bert van Vulpen helpen wij je om wél te kopen. Dit zodat jij een stap dichter bent bij je droomwoning.

Huis verkopen in Akersloot

Als makelaar in Akersloot, helpen wij je ook graag met het verkopen van je woning voor de best mogelijke prijs. Aan de hand van een gratis waardebepaling formuleren we een persoonlijke verkoopstrategie.

Als je jouw woning voor de beste prijs wilt verkopen, moet de presentatie goed zijn. We geven je dan ook graag advies over hoe je jouw woning in de spotlight kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van hoogwaardige foto’s en een VR-video. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw woning een mooie plek op Funda krijgt en promoten we deze op al onze social media kanalen. We hebben een groot netwerk in Akersloot waardoor we de juiste kopers snel kunnen bereiken. Blijkt het ons toch niet te lukken om jouw woning in Akersloot te verkopen, dan volgt er ook geen rekening. No cure, no pay. Dit geldt ook voor de intrekkingskosten. 

Benieuwd of dit hét moment voor jou is om je woning te verkopen? Onze specialisten denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies.

Bert van Vulpen als all-in-one makelaar in Akersloot

Ons team van makelaars staat graag voor je klaar. Niet alleen voor het kopen of verkopen van je woning, maar ook voor je hypotheek, verzekeringen én je verhuizing. Met Bert van Vulpen als all-in-one makelaar in Akersloot, heb je alles direct voor elkaar. Wat je van ons kunt verwachten?

  • Alle expertise en kennis onder één dak
  • Persoonlijk betrokken
  • Een groot netwerk
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Jarenlange ervaring

Ben je enthousiast over een samenwerking met ons als makelaar in Akersloot? Stuur ons dan een bericht via het formulier op deze pagina. We zijn benieuwd hoe we je het beste kunnen helpen als makelaar in Akersloot.

Andere plaatsen in de regio Zaanstad


Woningen in Akersloot

Rijksweg 94 Limmen 1906 BK

€ 450.000,- k.k.
Ben je op zoek naar een vrijstaande, karakteristieke woning (1928) met tuin en garage? Dan is deze sfeervolle woning zeker iets voor jou! Het huis is uitgebouwd en de laatste jaren op veel punten aangepakt. Daarnaast heb je een heerlijke.. Meer lezen
Verkocht

Binnenvenstraat 3 Uitgeest 1911 TK

€ 435.000,- k.k.
Deze ruime woning met een moderne uitstraling is uitstekend onderhouden en direct te betrekken. Deze fijne woning met voortuin en diepe achtertuin ligt op een ideale, veilige plek in een kindvriendelijke buurt. Hier kan het genieten meteen beginnen! We nemen.. Meer lezen
Verkocht

Geesterduinweg 21 Castricum 1902 CB

€ 795.000,- k.k.
Op de eerste verdieping van een uitstekend onderhouden kleinschalig appartementencomplex is dit ruime, stijlvolle en INSTAPKLAAR 4-kamerappartement te koop. De woning is zeer comfortabel en sfeervol en je hebt hier heerlijk de ruimte. De woning heeft op drie plaatsen toegang.. Meer lezen
Verkocht

Zevenhuizerlaan 2f Heiloo 1851 MV

€ 425.000,- k.k.
Rustig wonen in een uniek gelegen INSTAPKLAAR 3-kamerappartement met zeer ruim balkon. De woning is aan de achterkant van het gebouw gelegen. De woning ligt in een fraai, kleinschalig project en is in 2019 opgeleverd. Je kunt deze uitstekend onderhouden.. Meer lezen

Naamloos-2